Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
2 12.08.2018 16:17:44

Pri Barceloni GRE ZARES: Še to in zasedba Ernesta Valverdeja bo POPOLNA!

Katalonski velikan bo v tej sezoni doma branil dvojno krono, zato je kar dejaven v prestopnem roku. Toda pred koncem se bo zgodilo še nekaj.

Katalonski velikan bo v tej sezoni doma branil dvojno krono, zato je kar dejaven v prestopnem roku. Toda pred koncem se bo zgodilo še nekaj.

Odgovorni v Barceloni so se doslej že znebili nekaterih odvečnih igralcev, želja pa je, da bi prišel še kakšen novinec, ki bi dodatno dvignil kakovost moštva. Za zdaj so novinci Arturo Vidal, Clemont Lenglet, Malcom in Arturo Melo, ki so klub stali 125,9 milijona evrov.



Trener Ernesto Valverde ima torej na voljo izjemno zasedbo, a še vedno upa, da jo bo dodatno okrepil. Pri Mundo Deportivu so prepričani, da bo na Camp Nou prišel še en vrhunski vezist, na seznamu želja pa so štiri imena.

Najbližje prihodu v katalonsko prestolnico naj bi bil član PSG-ja Adrien Rabiot, ki ga s francoskim prvakom pogodba veže do naslednjega poletja. Številka dve je Nizozemec in član Ajaxa Frankie De Jong. Nekoliko manj možnosti pa je, da bi v klub prišel Thiago Alcantara ali Miralem Pjanić. Ob tem je treba dodati, da pri Barci zelo očitno iščejo naslednika Andresa Inieste, ki je član japonskega Kobeja.

Članki iz rubrike