Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
1 12.08.2018 18:50:15

BOMBA iz Anglije: RAZKRITO, da je bil Wengerjev odhod predstava za naivneže!

Reuters
Dvaindvajset let je bil Arsene Wenger trener Arsenala, po koncu prejšnje sezone pa je zapustil klop topničarjev. In zdaj je na dan prišla resnica, zakaj se je sploh zgodil Francozov odhod.

Eden izmed tistih, ki si pod Wengerjevim vodstvom ni uspel izboriti mesta v začetni enajsterici je Jack Wilshere. Nadarjeni vezist je poleti prestopil k West Hamu, zdaj pa je razkril nekatere podrobnosti iz zakulisja.

Medtem ko je bila javnost prepričana, da se je Francoz poslovil sam od sebe, stavri niso bile take kot so videti. Kot vse kaže je bila to samo predstava za naivneže.



"Prejšnje poletje, ko sem šel v zadnje leto pogodbe z Arsenalom, sem se pogovarjal z Wengerjem, ki mi je rekel, da mi ne bo ponudil nove pogodbe. Vseeno sem se odločil ostati, saj sem bil prej poškodovan in bi težko dobil klub. Toda januarja so se stvari spremenile in klub mi je ponudil novo sodelovanje, ko bi to moralo postati uradno, pa je Wenger dobil odpoved," je razkril Wilshere.

S prihodom Unaija Emeryja je tudi sam postal odvečen. "Zelo čudno je bilo, vsi smo bili šokirani. Takega scenarija ni predvidel nihče. Vse se je spremenilo in zato sem čalak na prihod novega trenerja, da bi se pogovoril z njim. Prišel je Emery in mi dal vedeti, da me ne vidi v začetni enajsterici. Zato sem odšel iz Arsenala," je povedal Wilshere in dal vedeti, da je moral klub zapustiti, ker je odšel Wenger.

Članki iz rubrike