požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

nu
nu
5 10.08.2018 10:31:48

JE TO NOVI TRENER OLIMPIJE? Včeraj si je ogledal tekmo s Helsinki in bil na sestanku z Milanom Mandarićem ...

Branko Karačić in Ante Šimundža
Grega Wernig
Bo Olimpija že kmalu dobila novega trenerja?

Po odhodu srbskega stratega Ilije Stolice je Milan Mandarić v iskanju novega šefa stroke v taboru zmajev. Kot je predsednik Olimpije zatrdil večkrat v zadnjih dneh, se nikakor ne želi prenagliti z odločitvijo, toda to seveda ne pomeni, da Mandarić ne sestankuje s kandidati za stratega zmajev. 


Čeprav je pomočnik Stolice Aleksandar Linta včeraj s svojimi varovanci visoko, s kar 3:0 premagal finskega prvaka Helsinke, bi lahko srbski strokovnjak že kmalu postal 'bivši VD trenerja Olimpije'. Vsaj če gre verjeti zapisom iz Nogomanie, kjer pravijo, da je kandidat za prevzem Olimpije nekdanji hrvaški nogometaš Branko Karačić. Danes 57-letni strateg, ki je v svoji karieri igral za Osijek, Hajduk, Cercle Brugge, Gent, Linz in Saint-Gilloise, je v preteklosti sedel na klopi Zagreba, Marsonie, Osijeka, Slaven Belupa, Cibalie, Slavonca, Šibenika, Zrinjskega, Viteza, Širokega Brijega in tudi bosanske reprezentance do 19 let. 

Karačić je po poročanju Nogomanie včeraj že sedel na tribunah največjega slovenskega stadiona in si v živo ogledal dvoboj med Olimpijo in Helsinki, omenjeni portal poroča tudi, da sta se Karačić in Mandarić že sestala, tema pogovora pa je bil seveda morebitni prevzem mesta glavnega trenerja ljubljanskega kluba ...

Članki iz rubrike