zvezdana-mlakar-5 Odkrito.si

V popolni tajnosti: Zvezdana Mlakar presenetila s ...

horoskop Svet24.si

Horoskop za sredo, 22. maja

maxresdefault Petisvet.si

Predstavljamo vladarja pekla in njegovo druščino

heinz-christian strache Svet24.si

Oglasil se je Strache: trdi, da bo razkrinkal ...

Ulrika Jonsson Svet24.si

Televizijska voditeljica po 11 letih zakona: v ...

Ula Kokalj  zasebni arhiv2 Njena.si

Predstavljamo vam srčno teto iz ozadja Delovne ...

franko bajc 1 Njena.si

Po izpadu iz šova spregovoril tudi Franko

nu
nu
8 10.08.2018 08:24:20

MILANIČ po Glasgowu kritičen, pred PEKLENSKIM povratnim obračunom pa poudarja: MARIBOR je nekaj takšnih že odigral!

Darko Milanič
Drago Wernig - TAKA
Vijoličaste na povratni tekmi s škotskim velikanom čaka izjemno zahtevna naloga.

Mariborčanom se na kultnem Ibroxu ni izšlo po želenem scenariju. Ramgers si je na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa z zmago 3:1 zagotovil dobro izhodišče za povratni dvoboj v Ljudskem vrtu, vijoličaste čaka peklensko zahtevno delo.

"Rezultat zagotovo ni dober. V delu prvega polčasa smo igrali izjemno dobro, nadaljevanje je bilo v celoti slabo. Celote seveda nikakor ne moremo oceniti pozitivno. Oba polčasa smo začeli slabo. Alarmantno oziroma nenavadno je, da drugi polčas na tekmi, kjer držiš pozitiven rezultat, začneš tako slabo. Od prve sekunde drugega polčasa smo igrali slabo, nasprotnik je skozi naše napake dobival energijo," je povedal Darko Milanič. "Ko nam je v organizaciji igre zmanjkal Tavares, ki je bil v prvem polčasu res dober, ni več šlo. Preveč napak smo naredili. Najlažje bi bilo reči, da so nekateri igralci imeli slab dan in da smo bili predolgo pod nasprotnikovim pritiskom. Na to se je treba navaditi. Denimo Dervišević se skozi celo tekmo ni navadil na ta pritisk, igral je bistveno prepočasi, nenatančno. To ni bilo podobno nam. Res pa je, da že nekaj časa tekme s tako agresivnim nasprotnikom nismo igrali," je nadaljeval trener vijoličastih.

pihler dw
Aleks Pihler
Drago Wernig - TAKA

Dosežen gol v gosteh vendarle ohranja upanje, toda za napredovanje bo treba pod Kalvarijo odigrati popolno tekmo. "Maribor je že odigral nekaj popolnih tekem. Nasprotnik je dober, mi pa bomo našo kvaliteto morali pokazati v vsaki minuti. Ne le v prvem polčasu, kot tokrat. Pokazali smo, da smo sposobni odigrati zelo dobro, a so bila ta obdobja kratka."

Članki iz rubrike