kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 09.08.2018 17:10:29

HUDO ŽALJENJE navijačev Reala? Courtois se je TAKOLE POKESAL na način, ki ENOSTAVNO ŠOKIRA!

Thibaut Courtois
Reuters
Thibaut Courtois je preprosto osupnil.

Potem ko  je zvezdniški belgijski vratar postal velika okrepitev madridskega Reala, so svet preplavili izbrskani posnetek njegovega slavje iz leta 2014, ko je kot vratar Atletica z balkona madridske mestne hiše navijače vzpodbujal k žaljenju vseh nogometašev in navijačev Reala z vzklikanjem napeva, ki gre v prostem prevodu iz španščine nekako v slogu 'Skače, skače, skače majhen kenguru in Madridčani naj se z njim j*bejo v r*t.'

Na današnji predstavitvi so novinarji Courtoisa s temi posnetki soočili, odziv Belgijca pa je bil tak, s kakršnim je prepričal številne užaljene navijače kraljevega kluba. "Bil sem mlad, v trenutku velikega veselja ob moji prvi lovoriki sem se spozabil. Že tedaj sem se opravičil, zdaj pa prosim odpuščanja. Za grb Reala bi dal vse, in ko se ga danes poljubil, sem prvič v življenju poljubil grb kateregakoli klub. Za Real navijam od malih nog, moja soba ga je bila vedno polna," je dejal Belgijec. 

In šel še korak dlje, razkril je nekaj resnično neverjetnega. "V finalu lige prvakov leta 2014 sem dal vse od sebe za barve Atletica, a ko je Sergio Ramos v zadnji minuti dosegel zadetek, ki je nato do naslova evropskega prvaka odpeljal Real, sem mu po tekmi dejal, da želim nekega dne naslov osvojiti kot njegov soigralec. To so moje največje sanje." Dovolj prepričljivo? Presodite sami.  

Članki iz rubrike