Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.08.2018 08:23:33
Deli članek:

ZARES ODHAJA?!? Olimpija na Finsko po NAPREDOVANJE, Mandarić po svojega - NASLEDNIKA?!

Nikola Miljković

Vnovič so se pojavile glasne govorice o tem, da se Milan Mandarić pripravlja na slovo od Olimpije.

Da ne bo ostal večno, je kristalno jasno. Toda ali bo res ostal le še štirinajst dni? Televizijska postaja POP TV na svoji spletni strani 24ur.com poroča, da se Milan Mandarić pospešeno pripravlja na slovo od Olimpije. Še več, to naj bi se zgodilo še pred koncem avgusta! Dejansko naj bi se Mandarić poslovil že po koncu evropskega obračuna s HJK Helsinki, če gre seveda verjeti poročanju omenjenega medija.

"Obračun s Finci pa bo po naših zanesljivih informacijah zelo zanimiv tudi zaradi dejstva, ker naj bi ob gostovanju v Helsinkih prišlo do dogovora glede predaje ljubljanskega kluba v roke arabskih lastnikov," piše 24ur.com. O tem, kdo naj bi bili Arabci, ki se očitno zanimajo za prevzem aktualnega prvaka Slovenije, omenjena spletna stran ne poroča.

Mandarić je zmaje prevzel poleti 2015, v tem času osvojil dva naslova prvaka in tudi pokalno lovoriko. Toda hkrati je postregel s kar osmimi trenerskimi menjavami in številnimi kadrovskimi rošadami, s čemer je zakockal skorajda celoten kredit, ki ga je imel pri navijačih kluba iz Ljubljane.