stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
3 06.08.2018 20:55:36

ŠOKANTNO: Našel se je klub, ki je pripravljen plačati POLNO ODŠKODNINO za JANA OBLAKA!

Reuters
Še pred poletjem se je veliko ugibalo o tem, kje bi kariero utegnil nadaljevati Jan Oblak, no, zdaj so stvari veliko bolj jasne.

Ni dolgo tega, ko smo videli rekorden prestop vratarja, Liverpool je za Alissona Beckerja Romi plačal 75 milijonov evrov. Zdaj pa bi se meja lahko še krepko dvignila, za kar bi poskrbel slovenski reprezentančni čuvaj mreže Jan Oblak.

Škofjeločanova odškodnina pri Atleticu znaša okroglih sto milijonov evrov, ki naj bi jo bil pripravljen plačati Chelsea. Še več, to naj bi storili že v naslednjih 24 urah, Angležem se namreč močno mudi, saj se prestopni rok pri njih konča 9. avgusta. Novi trener Maurizio Sarri pa išče zamenjavo za Thibauta Courotisa, ki želi v Real, kjer bi bil bližje družini, saj v španski prestolnici živi njegova hči.



Že prej so se pri Chelseaju spogledovali s cenejšima Alissonom in Pickfordom, toda ostalo je samo pri željah. Zdaj pa bo treba konkretno ukrepati, saj je skrajni čas za to! Courtoisa pa zagotovo ne bodo pustili, če takoj ne najdejo zamenjave zanj in Oblak je prvi na seznamu želja.

Zanimivo je, da je Oblak že pred štirimi leti v Atleticu nasledil Courtoisa, ki se je takrat po odličnih predstavah v dresu madridskega kluba, kamor ga je posodil Chelsea, vrnil na Stamford Bridge.

Članki iz rubrike