zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ug
ug
5 06.08.2018 13:37:51

Poglejte, DA BI VERJELI! Legendarni Gerrard je Maribor označil z BESEDAMI, ki bodo dolgo odmevale!

Maribor, ki bo v četrtek v Glasgowu odigral prvo tekmo tretjega kroga kvalifikacij za Ligo Europa, je dobil neverjetno hvalo s strani legende Liverpoola.

Jasno, gre za legendo Lierpoola in za trenutnega trenerja Mariborskih nasprotnikov. Kot gotovo veste, na klopi Rangersa sedi mitski Steven Gerrard. Ta opozarja, da bo tekma težka in velika preizkušnja za njegovo ekipo. Kljub temu da spoštuje kvaliteto Osijeka, ki so ga Škoti premagali prejšnji teden, pa v Mariboru vidi precej težjega nasprotnika: "Poznam njihove prejšnje tekme v Evropi- dobra ekipa so. Zame sodijo v ligo prvakov, igrali bomo proti ekipi na ravni lige prvakov, to moramo vedeti."

Nekdanji angleški reprezentant Mariborčane dobro pozna, saj si jih je dvakrat ogledal že lani, ko so bili nasprotniki njegovemu Liverpoolu, in med drugim z 7:0 izgubili na Anfieldu: "Imam manjšo prednost, saj sem jih lani videl igrati dvakrat, ko so igrali proti Liverpoolu. Jih bom prosil za pomoč? Poskušal bom dobiti vsako prednost, ki jo lahko."

Mariborčani imajo s Škotskimi klubi dobre izkušnje, saj so v zadnjih devetih letih na EVropskih obračunih izločili kar štiri škotske klube: Celtic, Aberdeen, Hibs in Gers. Zato se bo na naslednjo evropsko tekmo resno pripravil: "Ogledali si bomo njehovo tekmo prvenstveno tekmo in tudi predhodnje evropske obračune. V pripravi na obračun nam bodo pomagali tudi analitiki, ki igrajo pomembno vlogo v klubu."

Značke: mar, ragners, gerrard

Članki iz rubrike