Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.08.2018 13:31:01
Deli članek:

TOLE bo ODMEVALO: Barcelona se je po VIDALU dogovorila s še VEČJIM ZVEZDNIKOM!

Reuters

Pri Barceloni so se očitno odločili, da je tokratni prestopni rok pravi za dvig kakovosti ekipe. Trener Ernesto Valverde pa si zadovoljno mane roke.

Črnilo na podpisu pogodbe med Arturom Vidalom in Barcelono se praktično še ni posušilo, ko iz Katalonije prihajajo še bolj bombastične novice.

Govori se, da se je klub dogovoril za osebne pogoje z igralcem, ki velja za še večjega zvezdnika od čilenskega vezista. V posel je vmešan superagent Mino Raiola, kar niti ni presenetljivo.

Pri italijanskem Calciomercatu so izvedeli, da se je klub s Paulom Pogbajem že dogovoril o pogojih sodelovanja, zdaj je na vrsti samo še Raiola, ki se mora z Unitedom dogovoriti glede odškodnine.

Reuters
Član ekipe, ki je na letošnjem mundialu osvojila naslov svetovnega prvaka, bo z Barcelono podpisal večletno pogodbo, a najprej mora njegov zastopnik s trenutnim delodajalcem izpogajati ceno, ki jo bodo Katalonci odšteli za Pogbajevo predčasno prekinitev pogodbe. Govori se, da bi bili na stadionu Camp Nou zadovoljni s številko 110 milijonov evrov, ali bo to zadostovalo Joseju Mourinhu in odgovornim v klubu, pa je zelo težko reči.

Dejstvo je, da Pogba želi zapustiti Old Trafford, zanj pa je resno zanimanje poleg Barcelone pokazal še Juventus.