oranžno opozorilo Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 06.08.2018 12:49:22

Zdaj se bo ŠELE ZAČELO: Na pomolu plaz NEVERJETNIH prestopov!

Luka Modrić velja za enega najboljših vezistov na svetu.
Reuters
Do konca prestopnega roka je ostalo še nekaj časa, marsikaj izjemno zanimivega in nepričakovanega se je že zgodilo, toda na nogometni tržnici se obeta še zelo pestro dogajanje, ki vključuje kar nekaj transferjev, katerih vrednost bi šla prek 100 milijonov evrov.

Pri kultnem italijanskem športnem dnevniku Gazzetti dello Sport so prepričani, da bi morebitni odhod Luke Modrića iz Reala v Inter spremenil marsikaj. Sprožil bi plaz prestopov, evropski velikani pa bi si izmenjali kar nekaj zvezdnikov.

Kapetana hrvaške izbrane vrste že nekaj časa povezujejo z odhodom v Inter, stvar je zanimiva tudi glavnemu akterju zgodbe in kot se trenutno zdi, je samo Real tisti, ki naj bi bil proti omenjenemu poslu. Dvaintridesetletni Modrić je klub že obvestil, da bi rad odšel, najverjetnejša naslednja destinacija pa je Inter.

Pri Gazzetti so prepričani, da bi Modrićev odhod sprožil kar nekaj naslednjih poslov. Real bi Hrvatov odhod znal nadomestiti tako, da bi v svoje vrste iz Juventusa zvabil Miralema Pjanića.



Črno-beli naj ne bi bili pripravljeni prodati reprezentanta BiH, v nasprotno pa bi jih prepričala odškodnina v višini okoli sto milijonov evrov. Če bi se resnično zgodilo, da bi Pjanić svoje novo domovanje našel na stadionu Santiago Bernabeu, bi pri Juventusu najbrž potegnili naslednjo potezo.

S prejetim denarjem bi se 'zapodili' proti Rimu in od Lazia verjetno kupili Sergeja Milinkovića-Savića, za katerega sinjemodri zahtevajo vsaj 120 milijonov evrov.

Članki iz rubrike