podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

1706792389-b60k4933-1706792354008 Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra ...

erika znidarsic sr Reporter.si

Erika Žnidaršič izgubila živce: kako je ...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

nu
nu
0 06.08.2018 12:19:34

Katastrofa za SERIE A: Tega SE BOJIJO VSI!

vszi
Ljubitelji nogometa pri naših zahodnih sosedih komaj čakajo začetek nove sezone serie A, toda marsikdo med njimi se bojijo tistega najhujšega.

O čem govorimo? O tem, kar si marsikdo misli, toda ne upa povedati na glas. Je pa to za njih naredil nekdanji zvezdnik italijanskega nogometa Antonio Cassano, ki je v karieri med drugim branil barve Rome, Interja, Milana in madridskega Reala.

Pri stari-dami so bili v prestopnem roku zelo dejavni, okrepili so se z izjemnima igralcema, enim najboljših na svetu Cristianom Ronaldom in povratnikom med črno-bele Leonardom Bonuccijem. S tem so po Cassanovem mnenju 'ubili' tekmece, katerim ne pripisuje niti malo možnosti, da bi Juventus zrinili s trona.

ronaldo
"Če bodo pri Juventusu želeli, bodo do naslova državnega prvaka prišli že februarja!" s temi besedami je jasno izrazil največjo skrb, ki moti spanec marsikaterega navijača in poznavalca italijanskega žogobrca. Cassano se ni ustavil in je postregel z zelo zanimivo primerjavo. "Potem pa se bo posvetil ligi prvakov. Juventus je za konkurenco kot Usain Bolt. Ko je želel tekmovati, je vedno zmagoval," je bil iskren Cassano, nato pa dokončno 'potolkel' vse Juventusove tekmece: "Juventus je tri ali štiri leta pred ostalimi. Organiziran je na povsem drugačen način kot ostali, tako po načrtih kot po prihodkih. Poleti so se okrepili tudi pri Interju, Romi in Laziu, tu je še Napoli, ampak ob črno-belih nimajo niti najmanjše možnosti."

Uresničitev Cassanovih napovedi bi bila seveda slaba stvar za serie A, saj bi že zelo zgodaj izgubila na zanimivosti.

Članki iz rubrike