podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
3 10.07.2018 08:29:54

Kaj se dogaja pri Olimpiji?! Novinca BOGATIH IZKUŠENJ zmaji NISO PRIJAVILI za Evropo!

www.alesfevzer.com
Nevsakdanja poteza ljubljanskega kluba.

Olimpija je pred jutrišnjim začetkom nove sezone seveda neznanka. Zapustil jo je pač trener Igor Bišćan, namesto njega pa je vajeti prevzel Ilija Stolica. Slednji je bolj kot ne neizkušen, tekmi s Qaragabom bosta zanj največji preizkušnji v karieri. Kako bo 39-letnik sestavil ekipo za premiero, bomo šele videli. Igralski kader je doživel kar nekaj sprememb, med drugim so Olimpijo zapustili Ricardo Alves, Mitch Apau, Filip Uremović, Dario Čanađija, Leon Benko … Tudi novincev je kar nekaj, število tujih nogometašev se je še povečalo. Stolica je vztrajal pri prihodih Marka Putinčanina, Marka Gajića in Asmirja Suljića, vsi trije pa bi lahko debitirali že jutri.

873-1-kaludjerovic
NKOlimpija.si

To se zagotovo ne bo zgodilo v primeru Andrije Kaluđerovića, čigar prihodnost pri Olimpiji je očitno sila negotova, čeprav se ji je komaj pridružil. Nedolgo tega smo pisali, da izkušeni srbski napadalec ni bil trenerjeva želja, in čeprav je Kaluđerović med pripravami redno igral in bil s tremi goli tudi najučinkovitejši zmaj, ga Olimpija ni prijavila za nastop v Evropi! Nad Qarabag se bodo torej zmaji podali brez Kaluđerovića, zaradi česar se poraja dvom, ali bo sploh še dolgo član ljubljanskega kluba. A Kaluđerović ni edini, ki je že ostal brez nastopa v Evropi, na seznamu neprijavljenih sta tudi ...

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V DANAŠNJI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike