državna meja Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s ...

jesenice alge Svet24.si

Madež na Savi Dolinki je naraven pojav

1695633573-dsc09685-1695633263267 Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
4 11.06.2018 08:36:06

DVOJNO SLOVO?! Dijon snubi Issaha, iz Ljubljane pa želijo Francozi odpeljati ŠE ENEGA ZMAJA!

Issah Abass
alesfevzer.com
Dijon želi kar dva nogometaša Olimpije.

Kdorkoli že bo novi trener Olimpije, ga vsaj na začetku nove sezone čaka vse prej kot preprosta naloga. Milan Mandarić bo od naslednika Igorja Bišćana pričakoval, da z zmaji končno naredi nekaj vidnejšega tudi v Evropi, toda zdaj je bolj kot ne že jasno, da se bo ljubljanski klub v kvalifikacije za ligo prvakov podal z dodobra prevetreno zasedbo.

Ricardo Alves in Mitch Apau si novega delodajalca iščeta kot nogometaša, ki jima bosta pogodbi z Olimpijo zdaj zdaj potekli, Leon Benko je že pomahal v slovo Ljubljani, Rok Vodišek čaka na potrditev prestopa v Italijo, Dario Čanađija in Jason Davidson sta se vrnila v Rijeko, Eric Boakye naj bi odšel nazaj domov v Gano, proste roke bo dobil tudi še pred kratkim eden najbolj vročih zmajev Jakob Novak, ki je preteklo sezono kot posojen preživel v Rudarju iz Velenja.

849-4-savic af
www.alesfevzer.com

Kot da to še ne bi bilo dovolj, bo Olimpija nekaj najvidnejših predstavnikov svoje ekipe tudi prodala. Hrvaški vezist Danijel Miškić naj bi bil zanimiv klubom iz Rusije in Nemčije, z Aljažem Ivačičem se menda spogleduje poljski prvoligaš, Abass Issah je nase opozoril upravo švicarskega prvaka, kluba Young Boys, in tudi vodilne može Dijona. Predstavniki slednjega naj bi bili pretekli teden dejansko v Ljubljani, ob tem pa je zanimivo, da se z Milanom Mandarićem po naših informacijah niso pogovarjali le glede mladega in nadarjenega Ganca, temveč so prvega moža Olimpije pobarali o tem, ali je na prodaj – Stefan Savić!

CELOTEN ČLANEK, V KATEREM RAZKRIVAMO TUDI, KOLIKO MANDARIĆ ZAHTEVA ZA SAVIĆA, SI LAHKO PREBERETE V TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, KI JE NA VOLJO TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!

Članki iz rubrike