Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
05.06.2018 09:47:51
Deli članek:

Mandarić v VELIKIH TEŽAVAH: Green Dragonsi s HUDIMI OBTOŽBAMI na njegov račun! Pod plazom kritik tudi LEGENDA!

Tit Košir

Vse bolj se zdi, da bo pri Olimpiji dokončno počilo.

Potem, ko je postalo jasno, da se je Milan Mandarić na včerajšnjem sestanku z Igorjem Bišćanom slednjemu zahvalil za sodelovanje, čeprav je Hrvat osvojil dvojno krono in dosegel enega največjih uspehov v zgodovini Olimpije, so se vsule obtožbe in graje na račun predsednika zmajev. Te so izjemno hude, najhujšo pa so verjetno pripravili najglasnejši navijači Olimpije, navijaška skupina Green Dragons. Slednja se je v sporočilu za javnost odzvala na vso dogajanje v klubu, ostro obsodila Mandarićevo delovanje, se spotaknila ob njegove svetovalce in tudi legendo kluba Sebastjana Cimerotiča. Njihovo izjavo prenašamo v celoti in brez kakršnih koli popravkov.

V zadnjem tednu je bilo lepo biti navijač Olimpije, a na žalost so zakulisne igrice težko prisluženo slavje, pokvarile.

Dragonsi menimo, da bi morali nadaljevati po začrtani poti in postati resen klub, z jasno vizijo in uspehi, ki bi presegali meje Ljubljane in Slovenije. S svojimi dejanji smo že ničkolikokrat dokazali, kako zelo imamo radi Olimpijo in na tem mestu želimo biti popolnoma jasni. Res je, Milan Mandarić je v Olimpijo prišel in dosegel veliko. Nenazadnje nam je pod njegovim vodstvom spet (bilo) dovoljeno sanjati. V treh letih smo osvojili tri naslove, dobili uradno klubsko trgovino in za silo uredili Jamo za Bežigradom. Priljubljen ali ne, za to smo mu hvaležni.

Govorice, da klub menja trenerja, ki nam je po 25 ih letih prinesel dvojno krono, ki so ga navijači vzljubili in ki po našem mnenju dela pošteno, se nam zato zdijo absurdne - a hkrati zelo verjetne, glede na svetovalce in prisklednike sumljivega slovesa, ki so v zadnjem času okoli NK Olimpije. Več kot očitno je, da se razvoj Olimpije že nekaj časa ne pelje v pravo smer in da vožnja pod vodstvom Milana Mandarića in prisklednikov zelo sumljivega slovesa postaja vse bolj nevarna.

Skupina Green Dragons je velika družina ljudi, ki iskreno ljubimo Olimpijo in smo zanjo pripravljeni tudi umreti. Zato še toliko bolj boli dejstvo, da nekdo, ki naj bi bil legenda Olimpije, nekdo, za katerega bi (nekoč) naredili vse, želi vplivati na nas in naše delovanje. Priča smo prizorom, ki jih javnost pozna iz Zagreba. Tam so sicer serijski državni prvaki, a tribune so sramotno prazne. In kot kaže, nič drugače ne bo tudi pri nas, namesto, da bi obisk rasel, bo kmalu zavladala apatija, ki je odraz nezaupanja v vodstvo kluba.

ŽELIMO ZDRAV KLUB!

Green Dragons Ljubljana