Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
rb
rb
05.06.2018 08:15:57
Deli članek:

Eden od (nekdanjih) STEBROV Olimpije: Da, slišal sem, kaj se je zgodilo z IGORJEM BIŠĆANOM, toda …

Martin Metelko

Pomembni člen zeleno-belih pri osvojitvi dvojne krone je našel nove izzive.

Napovedi so se uresničile, Filip Uremović je v ponedeljek tudi uradno postal član ruskega prvoligaša Rubina iz Kazana. Zeleno-bele je okrepil v zimskem prestopnem roku, po zgolj pol leta torej odhaja novim izzovom naproti. »Ljubljano zapušča v zameno za zajetno odškodnino, klub pa bo deležen tudi odstotkov od naslednje prodaje igralca,« so zapisali pri Olimpiji in dodali: "Uremoviću se zahvaljujemo za vse, kar je storil za Olimpijo v zadnje pol leta. Želimo mu veliko sreče v nadaljevanju kariere."

"Prvi vtisi so odlični. Rubim je ambiciozen klub, želi se vrniti v vrh ruskega nogometa. Upam, da nam bo to uspelo," je po podpisu pogodbe za Sportske novosti povedal zdaj že nekdanji igralec Olimpije. "Dejstvo je, da se mi vse skupaj dogaja res hitro in komaj čakam, da začnem novo zgodbo pri Rubinu, da se rusko prvenstvo začne."

Prav tako v ponedeljek je v javnost prišla informacija, da iz Olimpije odhaja tudi Igor Biščan. "Slišal sem za to, vendar ne morem veliko komentirati. V vsakem primeru pa mi je Igor Biščan v karieri veliko pomagal, za kar sem mu hvaležen. Olimpija mi bo prav tako ostala v lepem spominu," je povedal Filip Uremović.