Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
04.06.2018 22:10:40
Deli članek:

Navijači Olimpije mislijo SMRTNO RESNO! Poglejte tole zadnjo akcijo za REŠITEV IGORJA BIŠĆANA

alesfevzer.com

Navijači Olimpije so danes še posebej zaskrbljeni zaradi dogajanja v pisarnah kluba, kjer poteka boj med Milanom Mandarićem in Igorjem Bišćanom.

Trenutno kaže, da bo Bišćan že jutri bivši, a na konkretne informacije bo treba vendarle še malce počakati. Po naših informacijah blizu kluba pa dvoma ni več

Seveda pa to ni ustavilo navijačev, ki se bojijo razpada sistema, če bo Bišćan od jutri naprej bivši. Zagnali so tudi peticijo, s katero želijo pridobiti dovolj podpisov, da bi bilo Milanu Mandariću mar za usodo hrvaškega trenerja. Ne vemo, ali bo to pomagalo, vseeno pa objavljamo zapis peticije s strani 'Olimpija Supporters' in povezavo do strani, če želite postati eden izmed podpornikov. 

Peticija se glasi takole: 

"Po naših zanesljivih podatkih je danes potekal sestanek predsednik - Igor Bišćan. Jutri bo tudi uradno prišlo do prekinitve pogodbe. Pokažimo Milanu, da nam ni vseeno za trenerja in za klub! Ne pustimo, da gre cirkus naprej! Za stabilno Olimpijo, za človeka, ki nam je prinesel toliko veselja - Igorja Bišćana, ki je žrtev umazanih iger!"


"Dobili smo ogromno sporočil podpore in mnogo pozivov, naj pripravimo peticijo ali odprto pismo. Zdaj je na tebi, da nam pomagaš v boju!"


"Podpiši peticijo, če si mnenja, da mora Igor Bišćan, ki nam je letos priboril dve kanti, ostati trener svetega kluba - NK Olimpije!"

Povezava do peticije je mogoča prek klika na tale link