palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

mark breznik-saso radej Reporter.si

56.532 evrov: to je rekorder po zaslužku med ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

MasterChef: Luka z mamino pomočjo do vrha?

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

nu
nu
3 31.05.2018 18:08:24

Igor Bišćan ŠOKIRAL z razkritjem, kdo ga je rešil, da ni izgubil službe pri Olimpiji! Tega NISTE PRIČAKOVALI!

www.alesfevzer.com
Strateg Olimpije Igor Bišćan je priznal, da bi pred tedni skoraj izgubil službo pri Olimpiji.

Hrvaški trener je bil po osvojitvi dvojne krone zelo dobro razpoložen. Novinarjem je med drugim razkril tudi, da je bil pred tedni tik pred tem, da izgubi službo. In odkril, kdo so tisti, ki so ga rešili! In se jim tudi zahvalil. Ob zahvaljevanju vsem drugim. 


"Vse, kar se je dogajalo, je posledica naših dobrih rezultatov. Dobri rezultati pa prihajajo s trudom in kakovostjo tistega, kar moji igralci prikazujejo na zelenici. Spet se moram vrniti na njih. Če bom komentiral striktno lepe stvari, ki sem jih doživel od navijačev, potem moram poudariti, da sem doživel lepe stvari povsod v Ljubljani. Od hotela, v katerem živim leto dni. Vso osebje, s katerimi sem bil v kontaktu, so bili tako prijazni do mene, da sem se počutil kot doma. Niti na pamet mi ni prišlo, da bi odšel od tam. Prijazni so bili ljudje na Stožicah, ljudje, ki skrbijo za ŽAK, ljudje, ki so delali v restavracijah, v katere sem zahajal … V Ljubljani nisem doživel niti najmanjše neugodnosti, moram se zahvaliti vsem ljudem, s katerimi sem bil v vsakodnevnem kontaktu in tistim, s katerimi sem bil v kontaktih redkeje," je najprej o tem, kako lepo mu je v Ljubljani, razglabljal Bišćan. 

Nato pa razkril zanimivost: "Moram se zahvaliti tudi vam, novinarjem. Imeli smo zelo korekten odnos. Čutil sem, da ste bili v trenutkih, ko so bile težave, ko bi lahko prišlo do tega, da mene več ne bi bilo v Olimpiji, na moji strani oziroma dovolj razumni, da ste lahko z realnimi očmi si pogledali situacijo. Za to se vam zahvaljujem. Navijači? Primerjati jih z navijači klubov, ki so globalno zelo močni, morda ni primerno. Toda glede na to, kaj se je z Olimpijo dogajalo v preteklosti, da se je ugasnil in da je znova zaživel, je vse skupaj dobro. Seveda je lahko navijaško gibanje še boljše. Zato je treba delati, zato je treba v kontinuiteti ustvarjati dobre rezultate tako doma kot v Evropi. Treba je ljudem dati vedeti, da se dela pošteno. Da se vse odločitve prinašajo za dobrobit kluba. Potem mislim, da bo vse skupaj še boljše."

Značke: biščan, olimpija

Članki iz rubrike