evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
2 31.05.2018 15:30:06

DA SE NAJEŽIŠ! S temi besedami je Igor Bišćan svoje igralce poslal v BOJ! Epski govor vas bo OSUPNIL IN NAVDUŠIL!

alesfevzer.com
Zakaj je Olimpija včeraj razbila Aluminij?

Strateg Olimpije Igor Bišćan se je včeraj zares izkazal. Njegovo moštvo je v finalu pokala s 6:1 razbilo Kidričane, veliko zaslug za takšen rezultat pa ima prav hrvaški trener. S svojim epskim govorom pred finalom je namreč svoje varovance tako zelo motiviral, da dvomov o zmagovalcu ni bilo niti za trenutek. 


Se je Bišćan bal pokalnega finala? "Bilo je težko zaradi nekih drugih stvari, a ne zato, ker bi se bal, da mi ne bi bili pripravljeni narediti vse, da dobimo tekmo. Fantje so tolikokrat to že naredili, da nisem imel nikakršnega strahu. Pričakoval sem manjši padec v drugem delu drugega polčasa, še posebej, če bi se porabili, pa nam ne bi uspelo priti v otipljivo prednost. Na srečo temu ni bilo tako. Dobro, morda je bilo malce težje, ko je Aluminij zabil za 2:1, toda hitro smo imeli spet vse pod kontrolo," je povedal hrvaški strateg. 

Nato pa je ponovil besede, ki jih je izrekel svojim varovancem v garderobi nekaj minut pred začetkom dvoboja: "Na zadnjem sestanku preden so fantje odšli na zelenico sem igralce spomnil na vse to, kar nam je uspelo v tej sezoni. Rekel sem jim, da je to verjetno zadnjič v življenju, da se bomo v tej sestavi videli in igrali. Kajti nekatere spremembe so neizbežne. Igralci prihajajo in odhajajo. Sami veste, kako to funkcionira v klubih. Zato sem fantom rekel, da imamo priložnost, da osvojimo dvojno krono. Da imamo priložnost, da se z dvojno krono povežemo do konca življenja. Kajti to nas bo, ne glede na to, kje bomo, ali se bomo videvali ali ne, zaznamovalo, saj je vsem skupaj uspelo nekaj zares lepega."

Članki iz rubrike