stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

nu
nu
13 31.05.2018 16:35:54

BRUTALNO! Epilog in podroben opis GROZLJIVEGA INCIDENTA!

Zadnji prvenstveni krog v severni skupini tretjeligašev je zaznamoval hud incident na tekmi Dobrovce – Pohorje. Naser Kajtazi je fizično napadel Timoteja Javornika in mu povzročil hude poškodbe obraznih kosti. Zdaj so znane podrobnosti incidenta in pa tudi kazen s strani nogometne organizacije.

Naser Kajtazi je v končnici dvoboja, ki ni imel pretiranega tekmovalnega pomena, fizično napadel Timoteja Javornika. Najprej ga je z roko udaril v obraz, nato pa je to storil še z nogo in nogometašu Pohorja povzročil hujše poškodbe obraznih kosti. Zlomil mu je nos, ličnico in čeljust ter mu poškodoval zobe. Javornik je končal v mariborski bolnišnici, zdaj pa bo z okrevanjem nadaljeval doma.


Kajtazi bo z nogometnih zelenic zdaj odsoten pet let, pristojna nogometna organizacija mu je naložila najvišjo možno kazen. V sklepu pa so napisane tudi podrobnosti grozljivega incidenta.


"KAJTAZI Naser je bil v 87. minuti tekme izključen zaradi namernega udarjanja nasprotnega igralca s komolcem v obraz v borbi za žogo. Po udarcu je nasprotni igralec obležal na tleh. Sodnik je KAJTAZIJA zaradi udarjanja izključil. Po izključitvi izključeni igralec ni odšel z igrišča ampak je pristopil do nasprotnega igralca, ki je še vedno ležal na tleh in z obrazom obrnjen v tla. Na tleh ležečega nasprotnika je KAJTAZI najprej s pestmi večkrat udaril po zatilju nato pa ga je z nogo z vso močjo in na brutalen način brcnil v predel obraza ter odšel z igrišča. S svojim početjem je povzročil zgražanje igralcev obeh ekip in vseh prisotnih na tekmi. Pri tem je nasprotnega igralca tako poškodoval, da je močno krvavel iz nosu in ust.

Zdravniška pomoč mu je bila nudena takoj na igrišču nakar je bil z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico, kjer je bil takoj operiran saj je zadobil hujše telesne poškodbe ter je po operativnem posegu ostal na zdravljenju.
SKLEP: Igralcu se na podlagi 3. in 7. alineje 2. odstavka 9. člena in 1. odstavkom 10. člena DP NZS izreka ukrep prepovedi nastopanja in prepovedi sodelovanja v vseh z nogometom povezanih dejavnostih za dobo petih (5) let, t.j. do 29.5.2023," je disciplinski sodnik MNZ Celje zapisal v svojem sklepu.

Članki iz rubrike