favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
1 24.05.2018 20:28:13

MILANIČ o ZAHOVIĆU: Vse je na visoki ravni! Seveda sem zadovoljen!

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so po zmagi v knežjem mestu še vedno živi.

Vijoličasti so so z zmago v knežjem mestu ohranili upanje, da bi prvenstvena lovorika vendarle lahko ostala v Ljudskem vrtu. V dvoboju s Celjani je znova blestel Luka Zahović, ki je dosegel hat-trick, 22-letni napadalec je v izjemni formi. Fascinanten je podatek, da je na zadnjih 12 tekmah dosegel kar 17 golov, grofi so njegova odlična stranka. Že drugič v nadaljevanju prvenstva je trikrat zatresel njihovo mrežo, prav tako trikrat je bil uspešen v zimski generalki pred drugim delom sezone.

"Izredno! Forma, samozavest, natančnost, raznovrstnost, vse je na visoki ravni. Goli, ki jih dosega Luka, so različni. Ko je igralec tako učinkovit, sem kot trener seveda zelo zadovoljen," pravi Darko Milanič, ki bo najboljšega strelca pogrešal na nedeljski preizkušnji z Gorico, saj zaradi štirih rumenih kartonov nima pravice nastopa.

zahovic vrhovec dw
Drago Wernig - TAKA
Odličnih predstav ni spregledal niti selektor Tomaž Kavčič, ki je Luko Zahovića uvrstil na seznam igralcev za prijateljski dvoboj s Črno goro. Na njem se je precej presenetljivo znašel tudi Amir Dervišević, Martin Milec bo očitno ostal stalni član izbrane vrste.

"Dobre predstave so spodbudile vpoklic. Takšne strelske forme, kot jo ima Luka, ne gre prezreti, Milec je že bil zraven in je ostal, tudi Dervišević pa je ohranil stanovitnost v igri ter si zaslužil vabilo. Izredno sem zadovoljen, jim čestitam in želim tudi dobre reprezentančne nastope," se je odzvalprimorski strokovnjak na mariborski klopi.

Članki iz rubrike