franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
17 24.05.2018 16:21:28

MARIBOR V ŠOKU! Kazen Abassu za KAZANJE MEDNOŽJA razburila Štajersko in NAVDUŠILA Ljubljano!

www.alesfevzer.com
Disciplinski sodnik NZS razkril kazni po večnem derbiju.

Poročilo disciplinskega sodnika tako nestrpno pričakovano ni bilo že dolgo. Najprej se je po večnem derbiju sicer ‘oglasil’ zgolj zato, da je sporočil, da je Abass Issah zaradi nešportnega vedenja po tekmi suspendiran, a to je bilo tudi vse.

Zdaj je vse vroče dogodke v Ljudskem vrtu preučil še bolj natančno in razkril svoje odločitve. Kot je znano, se je ganski napadalec Olimpije ob odhodu z igrišča prijel za mednožje in svoje premoženje kazal domačim navijačem, zato je prevladovalo mnenje, da bo kazen drastična, toda Roman Rogelj je bil prizanesljiv. Abassa Issaha je kaznoval z eno tekmo prepovedi igranja, ki jo je medtem že odslužil, hkrati ga je kaznoval s 1500 evri ob upoštevanju olajševalne okoliščine o pisni izjavi igralca.

Maribor bo plačal 9900 evrov kazni zaradi nešportnega vedenja navijačev – žaljivo skandiranje nasprotni ekipi in njenim navijačem, večkratno prižiganje bakel na tribuni, odvržene bakle na igralno površino, povzročitev prekinitve tekme, odvržena večja količina papirja na igralno površino ob kotno zastavico, vdor navijačev na igralno površino po koncu tekme, metanje predmetov v smeri sodnikov ob njihovem odhodu z igrišča neposredno po koncu tekme. Tudi v tem primeru je bila pisna izjava kluba upoštevana kot olajševalna okoliščina.

Kazni se ni izognila niti Olimpija, Ljubljančani bodo zaradi nešportnega vedenja navijačev odšteli 3400 evrov; žaljivo skandiranje nasprotni ekipi in njenim navijačem, prižiganje večje količine bakel, odvržena bakla ob rob igrišča, odvržena dva stola s tribune ob rob igrišča, odvrženi dve bakli na igrišče.

Članki iz rubrike