sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

kidd doncic 23 pm Ekipa24.si

Hahaha!!! Po spotakljivih vzdihih Luka Dončić ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

nu
nu
5 14.05.2018 10:08:16

Znan je SODNIK, ki bo delil pravico na PEKLENSKEM VEČNEM DERBIJU: Nogometna zveza ni presenetila, v Ljudski vrt odhaja ...

Drago Wernig - TAKA
Nogometna zveza Slovenije je določila sodnika za sobotni večni derbi.

V preteklih sezonah je bilo na sporedu že kar nekaj še kako vročih večnih derbijev med Mariborom in Olimpijo, toda tokratni bo vendarle nekaj posebnega, dejansko je pred nami peklenski obračun. Kluba na lestvici pač loči le ena točka, ker so do konca sezone le še trije krogi, je jasno, da bo v igri ogromno. Bržčas celo naslov prvaka, če bi Maribor slavil pred svojimi gledalci, bi bil na pragu velikega slavja.

Da bodo strasti v razprodanem Ljudskem vrtu še kako razvnete, ni nobenega dvoma. In zato se je Nogometna zveza Slovenije pričakovano odločila, da bo pravico na tekmi, ki se bo v soboto začela ob 20.30, delil najuglednejši sodnik v državici na sončni strani Alp.

V štajerski prestolnici bo naloge glavnega sodnika opravljal Damir Skomina, ki je sicer v zadnjem času predvsem z delom v Evropi dvignil ogromno prahu. Nedolgo tega je tako sodnik na polfinalni tekmi lige prvakov med Romo in Liverpoolom in bil po oceni italijanskih medijev glavni krivec za izpad Rimljanov. Kakorkoli, zdaj bo v središču pozornosti v Ljudskem vrtu, kjer mu bosta kot stranska sodnika pomagala Matej Žunič in Robert Vukan. Za goloma bosta Dragoslav Perić in Roberto Ponis, četrti sodnik bo Matej Jug.

skomina af
www.alesfevzer.com

Članki iz rubrike