evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

jb
jb
2 14.05.2018 08:48:16

Kam bo odšel Rok Vodišek? Vratarjev agent OMENJA ITALIJO, toda pri Olimpiji se še NISO PREDALI, v tem tednu se bodo z mladeničem ...

Drago Wernig - TAKA
Rok Vodišek je očitno že odigral zadnjo tekmo v dresu Olimpije.

O tem, da Rok Vodišek odšteva tedne do slovesa od Olimpije, smo že pisali, kakor tudi, da bi kariero lahko nadaljeval v Italiji. In dejansko se slednja zdi najverjetnejša destinacija. Še pred letom dni je veljal za enega najbolj nadarjenih slovenskih nogometašev, še pred letom dni se je na glas govorilo, da bi Olimpija lahko z njim zaslužila kar nekaj milijonov evrov. Toda zmaji so naredili vse, kar je bilo treba narediti, da so vrednost delnic Roka Vodiška zbili praktično na dno.

Danes je mladi vratar zacementiran na rezervni klopi, ker mu v kratkem poteče pogodba, pa to hkrati pomeni, da Olimpija ne bo zaslužila skoraj nič, ko bo najstnik odšel drugam. Seveda pa se poraja ključno vprašanje: kam bo odšel? Ideja je bila preseliti se celo h kakšnemu drugemu slovenskemu klubu, a kot je zdaj pojasnil nogometašev agent, je najverjetnejša selitev v Italijo. "O imenih ne morem govoriti, toda z 90-odstotno verjetnostjo lahko trdim, da bo moj varovanec v naslednji sezoni igral v Italiji," je pojasnil Elvis Bašanović, medtem ko so se vnovič okrepile govorice, da je Vodišek najbližje Napoliju. Toda v Neaplju bi ga nato takoj po podpisu pogodbe posodili drugam, že zdaj se omenja tako Sampdorio kot tudi Sassuolo.



TEŽKO GA BODO PREPRIČALI
Pri Olimpiji so torej bolj kot ne zakockali kakršnokoli možnost, da bi Vodišek še vsaj kakšno leto ostal v Stožicah. No, kljub temu so, kot smo izvedeli, v vodstvu ljubljanskega kluba izrazili željo, da bi se z vratarjem vnovič pogovorili in ga poskušali prepričati v podpis nove pogodbe. A glede na to, da je Vodišek kot član Olimpije svojo zadnjo ligaško tekmo odigral pred skoraj osmimi meseci, se zdi težko verjetno, da bi Milan Mandarić in sodelavci 19-letnika lahko prepričali, naj še podaljša svoje bivanje na največjem stadionu v državi.

Članki iz rubrike