Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.04.2018 09:31:06
Deli članek:

Po 42 DNEH spet zaigral v VIJOLIČASTEM: Ko me trener potrebuje … VEMO, zakaj smo tukaj!

Drago Wernig - TAKA

Mariborčani so peto aprilsko zmago dosegli v precej spremenjeni zasedbi.

Za vijoličastimi je izjemni april, Darko Milanič in njegovi varovanci so na petih tekmah petkrat zmagali in se Ljubljančanom na vrhu lestvice približali na vsega točko zaostanka.

Zadnji so orožje v Ljudskem vrtu položili Kranjčani, aktualni prvaki so se v primerjavi s prejšnjimi preizkušnjami predstavili v nekoliko spremenjeni zasedbi. Zlasti v obrambni vrsti. Jasmin Handanović in Mitja Viler zaradi kazni nista imela pravice nastopa, Marka Šulerja ni bilo zaradi poškodbe, zato je delež k uspehu prispeval Aleksander Rajčević. Izkušeni Primorec se je vrnil na igrišče oziroma spet zaigral po 42 dneh.

"Morali smo se kar namučiti za ves izkupiček, a smo, ko pogledamo celoten potek, zasluženo zmagali. Nekako smo pustili gledalce, da trpijo skupaj z nami do konca, toda točke so zasluženo ostale v Ljudskem vrtu. Priigrali smo si več priložnosti, lahko bi že prej zaključili tekmo, bili smo nevarnejši tudi z igralcem manj. Morda nas je ta njihov gol prebudil, saj nam ni stekla igra na začetku, vendar smo potem začeli igrati, kot znamo in se fenomenalno vrnili. Nekaj časa nisem igral, a sem seveda bil takoj na voljo, ko me je trener potreboval. Vemo, kakšen je naš cilj. Hočemo osvojiti prvenstvo in vsi smo tukaj, da pomagamo. Zdaj je na vrsti hitra regeneracija in takoj fokus na Velenje," pravi Aleksander Rajčević.