Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
Jure Bohorič
Jure Bohorič
29.04.2018 21:10:30
Deli članek:

Igor Bišćan UDARIL Z VSEMI TOPOVI! Še nikdar bolj ostri trener Olimpije odgovoril na to, kdo ga ruši, in obtožil kar - LJUDI IZ KLUBA!!

alesfevzer.com

Trener Olimpije odprl Pandorino skrinjico.

Čeprav je Olimpija sredi preteklega tedna naše pisanje o tem, da je usoda Igorja  Bišćana zelo negotova, označila za neresnično, so se v upravi kluba iz Ljubljane očitno grdo zlagali celotni slovenski javnosti. Po tekmi z Gorico je trener Olimpije namreč priznal, da se v zakulisju resnično marsikaj dogaja, da ga dejansko nekateri še kako rušijo in podijo s trenerske klopi!

"Nisem najpomembnejši v tej zgodbi. Najpomembnejši so klub, ekipa, nogometaši. Sem pa slišal, kaj se govori, o tem sem tudi bral. In dejansko sem si ustvaril vtis o tem, kaj se je dogajalo v zadnjem tednu dni. Oziroma koliko časa že. Situacija ni dobra, toda vsi vemo, iz katere smeri vse skupaj prihaja. In to me najbolj boli, ker prihaja iz naše smeri, smeri kluba. Sem človek, ki hoče imeti iskren odnos z vsemi, če koga to moti, pa … Ampak vem, v kakšnem poslu sem, v nogometu te vedno en ali dva slaba rezultata ločita do takšnega položaja, do tega, da ostaneš brez službe. Kdor tega ne more prenašati, ima probleme. Ponavljam, to me ne moti, moti pa, ker vse skupaj prihaja iz naših vrst. Morali bi biti enotni in složni. Ampak Olimpija ima še veliko prostora za napredek, če se lahko tako izrazim," je bil vse prej kot redkobeseden Zagrebčan, ki je zatem še dodal: "Res škoda, ker se to dogaja. Ne samo meni. Tudi našemu predsedniku, ki se ga drži negativen sloves. Zame je to absurdno, saj vlaga svoj denar, in to ne malo. Tega si ni zaslužil. In potem se v odnosu med nama poskuša ustvarjati nepotrebne tenzije. Za to ni ne prostora ne razloga. A ti nekateri, ki so mu blizu, so v tem uspeli. In zdaj je, kar je.

Koga je imel v mislih Bišćan, bržčas ne bi smela biti prevelika uganka, bržčas je dovolj že pogled na priloženo fotografijo z današnje tekme v Stožicah ...

www.alesfevzer.com
Sead Karaselimović (četrti z desne) na zadnji tekmi Olimpije z Gorico.