Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
29.04.2018 19:04:27
Deli članek:

GREEN DRAGONS s svojim skandiranjem POVEDALI, kaj si mislijo o Bišćanu! Trener Olimpije jim ni ostal dolžan!

alesfevzer.com

Na tekmi med Olimpijo in Gorico je prišlo do zanimivega dogodka.

Olimpiji je znova spodrsnilo, na Stožicah so proti Gorici iztržili samo točko in tako je sedem krogov do konca prednost Ljubljančanov pred Mariborčani samo še ena sama točka. Zmaje je zaustavil izjemni Grega Sorčan, ki je med drugim obranil tudi najstrožjo kazen Roku Kronavetru.

Med tekmo pa je prišlo do zanimivega dogodka. V enem trenutku so Green Dragonsi začeli skandirati ime in priimek trenerja Igorja Bišćana in tako izrazili podporo hrvaškemu strategu, ki naj bi bil tik pred odstrelom, Milan Mandarić namreč resno razmišlja, da bi Bišćana zamenjal.

Po koncutekme je Bišćan pokomentiral gesto najglasnejših olimpijinih navijačev. "To je bila ena tistih tekem, ko enostavno nismo uspeli izkoristiti vsaj ene od velikih priložnosti, ki smo si jih priigrali. Treba čestitati ekipi Gorice, treba je še posebej čestitati vratarju Gorice, ki je branil izvrstno. Sam svojim fantom ne morem ničesar zameriti. Od prve do zadnje minute se je igralo na en gol," je dejal Bišćan.

In o skandiranju navijačev dejal: "Vesel sem, da so ob meni. Vedno so tu, ko smo slabi in ko smo dobri. Hvaležen sem jim. Toda v vsej tej zgodbi nisem jaz najpomembnejši. Najpomembnejši je klub, dogajanje na igrišču. Tokrat mislim, da nismo razočarali, kljub temu, da nismo zmagali," je še povedal hrvaški strateg.