Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
1 25.04.2018 22:17:38

Najnovejši mariborski junak Jan Mlakar RAZVESELIL vse navijače vijoličaste s TEM SPOROČILOM!

Drago Wernig - TAKA
Jan Mlakar je že postal ljubljenec navijačev Maribora.

Šele 19-letni napadalec, ki se je v Ljudski vrt preselil iz Fiorentine, je na zadnjih treh tekmah popolnoma obnorel mariborske navijače. Kako tudi ne bi, ko pa je na treh tekmah zabil ravno toliko zadetkov, hkrati pa dodal še izjemne štiri asistence. Sedem točk na treh tekmah, če bi se izrazili po hokejsko. 

Toda na tekmi z Aluminijem se je Jan Mlakar znova poškodoval - prvič se je poškodoval na prvi tekmi spomladanskega dela sezone, ravno tako proti Aluminiju v Ljudskem vrtu - zato so bili navijači Maribora še kako zaskrbljeni. V tem trenutku si vijoličasti nikakor ne želijo, da bi se poškodoval eden njihovih najboljših nogometašev. Zato so pristaši štirinajstkratnih slovenskih državnih prvakov z nestrpnostjo pričakovali novice okrog Mlakarjeve poškodbe. 


"Žal. Dvakrat sem dobil udarec in odšel z igrišča zaradi zvina gležnja, ampak to je del športa, naključje. Pomembno je le, da se hitro vrnem," je za klubsko spletno stran dejal Mlakar. "Okrevam po poškodbi, delam vaje za stabilizacijo gležnja, obiskujem terapije. Vse z namenom, da se čim prej vrnem. Kaže dobro. Stanje je vsak dan boljše, tako da sem danes že lahko začel s tekom. Če bo odziv dober in ne bo zapletov, se bom priključil soigralcem na treningu. S tem pa morda tudi na sobotni tekmi," je mariborske navijače razveselil Mlakar. 

Mladi napadalec Maribora je opisal tudi svoj zadnji gol proti Aluminiju. "Po takšni Kramaričevi podaji je bila naloga, dokončati akcijo z zadetkom, lažja. Sprva sem še prestal bolečine, potem pa so bile vedno hujše in sem se moral ustaviti ter zahtevati menjavo," je dejal Mlakar.

In zaključil z napovedjo zaključka prvenstva: "Ni lahkih tekem. Sploh v tej situaciji, ko odločamo o prvem mestu. Dobro nam uspeva, skušamo biti raznoliki v igri, napadati z vseh strani. Treba pa je biti včasih tudi potrpežljiv, če ne prideš do hitrega vodstva, kar se nam je obrestovalo v Kidričevem. Lepo se bo vrniti v Ljudski vrt, vsi skupaj se že veselimo domače tekme. Verjamem, da so navijači bolj zadovoljni s spremenjenim izhodiščem na lestvici in bomo imeli veliko podporo. Razpoloženje v slačilnici je odlično, ni pa nobene evforije. Vemo, da smo odvisni od svojih rezultatov. A hkrati tudi vemo, kaj nas čaka. Trd boj na vsaki tekmi in najprej bo znova treba zlomiti odpor Triglava. Pozabimo na to, kar je bilo v Kranju."

Značke: jan-mlakar, maribor

Članki iz rubrike