favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
3 25.04.2018 18:20:07

NOVA PRESTOPNA BOMBA: Olimpija želi NAPADALCA, ki je v tej sezoni zabil že 17 GOLOV in velja za NAJBOLJŠEGA!

Martin Metelko
Pri Olimpiji se že ozirajo po poletnih okrepitvah.

Ljubljančani nujno potrebujejo novega napadalca, saj Igor Bišćan trenutno začetno enajsterico sestavlja brez tiste klasične 'špice'. Na mestu napadalca igra Abass Issah, ki je primarno krilni napadalec, kar seveda pomeni, da hrvaški strateg ne zaupa najbolj Leonu Benku in Andresu Vombergarju. 

Pri Olimpiji naj bi želeli v svoje vrste zvabiti napadalca Zrinjskega, o čemer smo poročali v današnji tiskani izdaji Ekipe SN, zdaj pa so bosanski mediji razkrili, da je tarča zmajev še en nogometaš, ki si kruh služi v prvi bosanski nogometni ligi. In sicer gre za napadalca Željezničarja Gorana Zakarića, ki je v tej sezoni za sarajevski klub zabil 17 zadetkov in dodal še 6 asistenc, velja pa za najboljšega nogometaša Željezničarja. 



Zakarić je januarja nastopil za bosansko reprezentanco na tekmah z ZDA in Mehiko, gre pa za 25-letnega napadalca, ki je v svoji karieri igral tudi za Kozaro, Široki Brijeg, Dinamo, Lokomotivo, Zrinjski in Slaven Belupo, za bosansko reprezentanco pa je skupaj zbral pet nastopov. 

Olimpija ima sicer v svojih vrstah že štiri nogometaše, ki so si svojčas kruh služili v prvi bosanski ligi, to so Tomislav Tomić, Goran Brkić, Rijad Kobiljar in Leon Benko.

Članki iz rubrike