Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

Jure Bohorič
Jure Bohorič
6 25.04.2018 19:36:27

RAZKRIVAMO: S kom je Milan Mandarić dogovorjen za primer Bišćanove zamenjave! Olimpijo bi spet vodil HRVAT!

alesfevzer.com
Danes smo v današnji tiskani izdaji ekskluzivno razkrili, da je Igor Bišćan tik pred odstrelom pri Olimpiji.

V današnji tiskani izdaji Ekipe SN ste lahko prebrali, da se predsednik Olimpije Milan Mandarić spet spogleduje s povsem nelogično, za mnoge izjemno neumno potezo, kakršnih je v svojem delovanju v Ljubljani storil že kar nekaj. Prvi mož zmajev naj bi namreč resno razmišljal o tem, da bi zamenjal trenerja Igorja Bišćana, ki je Olimpijo pripeljal do finala slovenskega pokala in v prvenstvu vodi s tremi točkami prednosti pred Mariborom ter je tako pred pragom dvojne krone!

Zdaj ekskluzivno razkrivamo tudi ime stratega, ki naj bi prevzel Olimpijo, če bi Mandarić zares odpustil Bišćana ...

soldo re
Reuters
Ko je bil v nedeljo na tekmi med Celjem in Olimpijo na semaforju še rezultat 1:0, se je odprava ljubljanskega kluba kar pred vsemi na VIP-tribuni na glas pogovarjala o tem, kako bo očitno treba zamenjati Bišćana, ker po njihovem videno ni bilo za nikamor. Brez sramu, brez taktnosti in predvsem tako zelo nespoštljivo do lastnega trenerja. Filip Uremović se, ko je izenačil, ni zavedal, da je dejansko rešil in Olimpijo in – Bišćana! Toda rušenje se je nadaljevalo tudi v dneh po tekmi, vse skupaj pa je prišlo celo do točke, ko so nekateri, ki so Mandariću vse bližje in bližje, že predlagali, koga naj zaposli namesto Bišćana. Tako so mu po naših informacijah ponudili Zvonimirja Solda, nekdanjega trenerja zagrebškega Dinama (pri tem je vodil tudi Bišćana) in Kölna, ki je bil nazadnje pomočnik v Turčiji, trenutno pa nima kluba. Bržčas se boste vprašali: zakaj prav Soldo? No, ne bomo si niti drznili, da bi karkoli namigovali, nikogar nočemo ničesar obtoževati. A bržčas ni naključje, da je pred kratkim za Ankaran podpisal Soldov sin Matija, in to v času, ko je s Primorci tesno sodeloval – Sead Karaselimović! Torej taisti Sead Karaselimović, ki zdaj tesno sodeluje z – Milanom Mandarićem! Je torej res zgolj naključje, da je bil zdaj Olimpiji za novega trenerja ponujen prav Zvonimir Soldo? Presojo prepuščamo vam … 


Tudi zato, ker je trmast
Težava tistih, ki bi radi zamenjali trenerja, je v tem, da ima Bišćan vendarle tudi podporo. Nogometaši so povsem na njegovi strani, navijači prav tako, tudi neuradni športni direktor Mladen Rudonja po naših informacijah niti po naključju ni naklonjen ideji, da bi Bišćana zamenjali. Ne s Soldom ne s komerkoli. Vprašanje je le, ali omenjeni dejansko lahko prevesijo tehtnico na stran nekdanjega nogometaša Liverpoola. Slednji gre pač drugi strani še kako v nos; ne toliko zaradi rezultatov (to sploh ni mogoče, Olimpija vodi na lestvici!), bolj zaradi nekaterih drugih stvari.

Bišćan je namreč precej trmast strokovnjak in ne dovoli, da bi se mu kdorkoli vmešaval v delo, ki ga opravlja (mar ni to edino pravilno?!). Niti Mandariću. Zato tudi ni poslušal 'navodil', da mora braniti Rok Vodišek, da bo podpisal novo pogodbo, zato tudi nekateri zimski novinci niso odigrali še niti ene minute. Ker jih ni želel, a jih je dobil, ker so jih želeli drugi. Zakaj? Morda zaradi astronomskih provizij agentov? Za enega od zimskih novincev, ki nič ne igra, je bila provizija celo stoodstotna! Si lahko mislite?! Zdi se torej očitno, zakaj je nekaterim v klubu Bišćan tako boleč trn v peti, da se ga želijo znebiti za vsako ceno. Ob tem se zdi, da jim je bolj kot ne vseeno za dobrobit Olimpije, vodijo jih le lastni interesi. In pri tem so pripravljeni iti tudi čez trupla. Grozno, grozljivo, a tako zelo resnično. In tako zelo tipično za Olimpijo, ki v tej sezoni resen klub deluje zgolj in samo zaradi Bišćanovega podpisa na igrišču. V upravi pa … Hja, tam pa že dolgo vlada prepih, tam so že preprosto predolgo časa ljudje, ki kluba ne vodijo v Evropo, temveč v pogubo. Vnovično. In to je nekaj, kar bi moralo tiste, ki jim za Olimpijo ni vseeno, še kako skrbeti. Zelo zelo.

Članki iz rubrike