miso kovac Odkrito.si

Miša Kovača bolezen popolnoma dotolkla

RUŽO BILA predpremiera 11 Svet24.si

Spoznala sta se v cerkvi in posnela duet

roke manipulacija Petisvet.si

Konec! S takšnimi ljudmi je konec!

FEVZ4577 Svet24.si

212-krat preko 200 metrov - to je leteči Kranjec

eduard potop Svet24.si

Morski Triglav bo dosegel v 45 sekundah

vichy bff, prijateljstvo Njena.si

Zahvali se svoji BFF in ji podari darilo!

jaka hafner Njena.si

Je šel Jaka s svojimi izjavami predaleč?

nu
nu
3 17.04.2018 11:08:54

BOMBA IZ LJUDSKEGA VRTA! Za vročega napadalca VIJOLIČASTIH se je ogrel ZELO UGLEDEN klub!

Luka Zahović in Jan Mlakar
Drago Wernig - TAKA
Bo Maribor že kaj kmalu ostal brez odličnega napadalca?

Jan Mlakar je na zadnjih dveh tekmah povsem eksplodiral. Ob dveh izjemno visokih zmagah Maribora, najprej proti Triglavu (5:0) in potem še proti Gorici (6:0) je prispeval dva zadetka in dodal še štiri asistence. V Kranju je izkoristil najstrožjo kazen in trikrat podal, v Novi Gorici je zabil fantastičen zadetek z levico in dodal še eno asistenco.

Njegove igre niso ostale neopažene, Nogomania pa poroča, da naj bi se za šele 19-letnega napadalca ogrel ugleden klub iz prve belgijske lige. Po poročanju omenjenega medija naj bi ta neimenovani klub na prihajajoče tekme Maribora že poslal svoje oglednike, hkrati naj bi podobno storili še nekateri drugi evropski klubi. Pri Nogomanii sicer niso razkrili, za kateri ugledni belgijski klub gre, toda jasno je, da si lahko odškodnino za Mlakarja privošči le nekaj belgijskih klubov. 

Dodajmo še, da če bo zares prišlo do Mlakarjevega prestopa, Mariboru ne bo pripadla celotna odškodnina, pač pa si bodo le-to razdelili skupaj s Fiorentino. Ob prestopu vijoličastega talenta se je Zlatko Zahović namreč z italijanskim prvoligašem dogovoril, da si kluba ob naslednjem prestopu odškodnino razdelita v razmerju 50:50.

Značke: jan-mlakar, maribor

Članki iz rubrike