Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 17.04.2018 10:36:29

Zagrebčani pred novim SANJSKIM POSLOM: Evropski velikan bo Dinamu za soigralca Petra Stojanovića nakazal ZAJETEN KUP milijonov

Profimedia
Dinamo pred novim odmevnim prestopom.

Ne bo v rangu Luke Modrića, bili so tudi drugi, ki so odšli še za več. Toda Dinamo je vseeno pred novim skorajda sanjskim prestopom, zdi se namreč, da bo zdaj zdaj sklenil sodelovanje z Romo. Polfinalist lige prvakov (Rimljani so v četrtfinalu izločili Barcelono) se je resno ogrel za mladega zvezdnika Dinama, športni direktor Rome Monchi želi na Olimpico pripeljati Anteja Ćorića.

Šele 21-letni napadalni vezist je kljub mladosti za Dinamo že odigral 110 tekem in zabil tudi 18 golov, Roma pa si želi njegove zasluge zagotoviti za odškodnino v višini 6 milijonov evrov. Na stadionu Maksimir se še odločajo, ali je to zanje dovolj ali ne, toda dobro obveščeni viri pravijo, da jih želi Monchi na vsak način prepričati, saj je menda velik oboževalec nekdanjega člana Red Bulla iz Salzburga. No, Dinamu se s prodajo ne mudi, soigralec Petra Stojanovića ima pogodbo s hrvaškim velikanom podpisano vse do leta 2022.

306-12-coric

Članki iz rubrike