tv-moja1 Odkrito.si

Zvezdnica serije Moja boš bo morala v zapor

Nadiya Bychkova, Lee Ryan Svet24.si

Je Nadiya z njim preveč prijateljska?

Jesen Petisvet

Čaka nas pretresljiva jesen 2018!

Reševalci so prišli brez zdravnika Svet24.si

Med ribiškim piknikom na Gorenjskem se je utopil ...

josip broz tito Svet24.si

Obisk pri Titovih sorodnikih na Kozjanskem

damijan janković Njena.si

Tako privlačna je Jankovićeva tašča

maja zupan miss 2017 Najstnica.si

VIDEO: Kako se pripraviti na lepotno tekmovanje?

nu
nu
0 17.04.2018 10:00:03

IZDAJA! Guardiola Barci UKRADEL FENOMENA, pri kraji pa je pomagala še ena BARCINA LEGENDA!

Reuters
Katalonija je na nogah, govora je o eni največjih kraj.

Prav mogoče je, da za ime Adria Bernabe še niste slišali. Toda gre za mladeniča, ki bo čez nekaj dni dopolnil 17 let in kot tehnično dovršeni vezist velja za največjega talenta Barcinega mladinskega pogona. Napovedovali so mu, da bo v letu dni že del prve ekipe, a se to ne bo zgodilo. No, ne bo se zgodilo, da bo član prve ekipe Barcelone, bi pa Katalonec lahko zelo hitro postal član prve ekipe Manchester Cityja.

Tja se namreč mladenič seli, in sicer brezplačno. Fant namreč po dolgotrajnih, večmesečnih pogajanjih ni podpisal nove pogodbe z Barcelono, potem ko mu je med in mleko obljubila sinje modra delegacija na čelu s Pepom Guardiolo, najbolj trofejnim trenerjem v Barcini zgodovini. Guardiola je že preteklo poletje Barci vzel mladega talenta, tokrat je šel še korak dlje, v Kataloniji pa so dodatno zgroženi zaradi vloge še ene legende.

Izjemno pomembno vlogo je namreč pri neuspešnih pogajanjih z Barco in pri uspešnem povezovanju s Cityjem odigral mladeničev zastopnik, ki pa je nihče drug kot dolgoletni kapetan in Guardiolov dober prijatelj Carles Puyol. Da, pravcata izdaja, ni kaj.  

Članki iz rubrike