psihoterapija, pogovor Svet24.si

Je novi predlog zakona o psihoterapiji za ljudi ...

callinectes-sapidus, sinja-plavajoča-rakovica Svet24.si

Severnemu Jadranu preti katastrofa: Te »morilke ...

PREMOGOVNIK VELENJE Necenzurirano

Odločilni meseci za usodo TEŠ6: zapiranje ...

robert golob vlada Reporter.si

Naj Golob ne izsiljuje RTV in ne posega v njen ...

jan oblak Ekipa24.si

Jan Oblak po koncu tekme na robu solz! Kapetan ...

Nekateri trdijo, da Harry ne uživa v Kaliforniji ... Ravno nasprotno Odkrito.si

Skrivni načrt za vrnitev Harryja

jan oblak cristiano ronaldo Ekipa24.si

Cristiano Ronaldo brez ovinkarjenja povedal, kaj ...

nu
nu
0 31.03.2018 16:28:22

MENSAH - ne bo več dolgo v Kidričevem (video)

Ibrahim Mensah je dosegel klasični hat-trick (trije zadetki v enem polčasu brez zadetka s kazenskega strela) proti Triglavu in kot je slišati, naj bi se zanj že ogreli...

Kidričani so prišli do prve zmage v spomladanskem delu. Premagali so neposrednega tekmeca v boju za obstanek. Tako imajo zdaj na osmem mestu pred predzadnjim Triglavom že šest točk prednosti. Junak tekme je bil Ibrahim Mensah s tremi zadetki.
Prvi polčas se je končal brez zadetkov. Kranjčani so bili konkretnejši, imeli nekaj priložnosti, najlepšo pa v 29. minuti Luka Majcen, ki je prišel do neoviranega strela z osmih metrov, izkazal pa se je Matija Kovačić.
V drugem polčasu so domačini v 51. minuti povedli, ko je po podaji Aljaža Ploja do strela s 15 metrov malce z desne strani prišel Ibrahim Mensah in z diagonalnim strelom ugnal gostujočega vratarja. V 80. minuti so gosti izenačili, ko je s strelom z glavo po podaji z desne strani zadel Zec, a so domači že v 83. minuti znova povedli, ko je iz bližine spet zadel Ibrahim Mensah. Piko na i zmagi domačih je v sodniškem dodatku postavil Ibrahim Mensah s svojim tretjim zadetkom na tekmi.

Če bo tako nadaljeval, Mensah ne bo več dolgo v dresu Aluminija, ampak se bo preselil najmanj vsaj v kakšen večji slovenski klub. Zanimanje zanj naj bi že pokazala oba najboljša slovenska kluba. Toda do konca prvenstva je še daleč, vse pa se bo seveda dogajalo po tem.

Članki iz rubrike