Možganska kap Svet24.si

Prebivalstvo se pospešeno stara, starejši pa so ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Bo nova vila Joca Pečečnika na vodik? Eden ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
2 31.03.2018 12:52:43

VIDMAR: Ali sem se Zahoviću res opravičil zaradi pujsa? Zlatko je izkušen, povem vam, kako je bilo v resnici.

Grega Wernig
Nejc Vidmar je v pogovoru za Sportal razkril tudi to, kaj se je zgodilo po njegovi objavi 'pujsovega rilca' in njegovem pripisu 'Vohuni so med nami'.

Na lanskih pripravah, februarskih, v Turčiji sta bili obe najboljši slovenski ekipi, tako Olimpija kot Maribor. In takrat je Vidmar dvignil veliko prahu s svojo objavo na družbenih omrežjih.
"Čeprav sem naredil to, kar sem čutil, saj sem navijač in Olimpijo čutim malo drugače, bi bil neumen, če bi rekel, da bi to danes ponovil še enkrat. Maribor je naš največji tekmec, rivalstvo je pravilno, a vse v mejah normale. Spoštujem njegove nogometaše in vodstvo kluba. Lahko rečem, da nikoli ne bi zaigral za Maribor, a njegove dosežke cenim. Tudi nogometaše Maribora zelo spoštujem in vse delavce, ki so v klubu, prav tako. Rivalstvo da, ampak ob tem tudi spoštovanje. Če mi kdo privošči, kar se mi dogaja danes, potem je lahko srečen. Uresničila se mu je želja, a verjamem, da tega ni bilo. Mislim, da se spoštujemo. Ko se je huje poškodoval Aleksander Rajčević, sem se vedno pozanimal, kako je z njim, saj dobro vem, kako je, če si poškodovan. Česa takega ne privoščim nikomur. Tudi Marcosu Tavaresu ne, pa vsi vemo, da je največja Viola.Bodimo zdravi in na igrišču pokažimo, kdo je boljši. Rivalstvo pa mora obstajati. Slovenski nogomet potrebuje dober Maribor in dobro Olimpijo," je za Sportal v sobotnem intervjuju povedal Vidmar in dodal še, kaj je bilo z opravičilom za objavo na družbenem omrežju, katerega je omenjal takratni športni direktor Maribora Zlatko Zahović. "No, ni bilo ravno tako, on je izkušen, to je izkoristil in na novinarski konferenci povedal, kar je povedal, a kot je normalno, sem po tekmi v tunelu prišel do njega in mu čestital za zmago. Ob tem sem mu dejal, da Maribor in njega zelo spoštujem, da gre samo za rivalstvo in da v tem ni bilo nobenih zlih namenov, kot so nekateri poskušali prikazati," je še za Sportal dejal Vidmar.
Celotni intervju si lahko preberete na povezavi:

https://siol.net/sportal/nogomet/leto-in-pol-kalvarije-ki-je-ne-bi-privoscil-nikomur-463813

Značke: nejc-vidmar, olimpia

Članki iz rubrike