volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

rb
rb
5 16.03.2018 00:15:09

Zvezdnik Domžal Senijad Ibričić BRUTALNO ISKRENO: Ne Olimpija ne Maribor si NE ZASLUŽITA naslova, saj ...

www.alesfevzer.com
Kdo bo letos slovenski prvak v nogometu?

Ko se je po koprskem mrku nekoliko presenetljivo z Bonifike preselil ob Kamniško Bistrico, smo na straneh našega časopisa zapisali, da bodo Domžalčani z njim prav gotovo dobili novo razsežnost. In so jo res. Senijad Ibričićiz tekme v tekmo dokazuje svojo kakovost, nazadnje je 32-letni virtuoz zablestel na torkovem gostovanju pod Kalvarijo, kjer je prispeval pomemben delež k odmevni zmagi, s katero so dvakratni prvaki poglobili mariborsko krizo.


Toda zdaj je Ibričić udaril tudi izven nogometnih zelenice. Nogometaš iz Bosne in Hercegovine je namreč prepričan, da si naslova prvaka Slovenije v tej sezoni ne zaslužita ne Maribor in tudi Olimpija ne! "V jesenskem delu sezone smo imeli zares veliko tekem, v kvalifikacijah za ligo Europa smo prišli vse do zadnjega kroga, česar ni pričakoval nihče. To je bil za Domžale izjemen dosežek in še enkrat bom ponovil, da ga ne bi zamenjal za nekaj več točk v prvenstvu. Je pa res, da nam te točke zdaj manjkajo, naporen ritem dvobojev je pustil posledica, utrujenosti se je bilo nemogoče izogniti. Če tega ne bi bilo, sem prepričan, da bi bili danes vsaj v enakovrednem položaju z Olimpijo in Mariborom. Še več, mislim, da bi bili na vrhu. Dejstvo je, da sta Maribor in Olimpija velika kluba, o tem je brezpredmetno razpravljati, imata dobri ekipi, a glede na to, kako trenutno igrata, si eni in drugi ne zaslužijo naslova prvaka," je z zanimivim razmišljanjem postregel Senijad Ibričić.

CELOTEN POGOVOR Z ODLIČNIM PRIJATELJEM ZVEZDNIKA ROME EDINOM DŽEKOM SI LAHKO PREBERETE V PETKOVI TISKANI IZDAJI ČASNIKA EKIPA SN, EDINEGA SLOVENSKEGA ŠPORTNEGA DNEVNIKA!

Članki iz rubrike