nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Brigita Langerholc Njena.si

Brigita Langerholc se je z družino preselila na ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 16.03.2018 00:05:00

Novi selektor Tomaž Kavčič razkril, zakaj nikdar ni ZAIGRAL ZA OLIMPIJO: Ko sem dobil prosto, sem s prijateljem raje ...

Nikola Miljković
Danes je selektor, nekoč bi lahko igral za Olimpijo. Toda ...

Preden se je lotil trenerskega poklica, je bil tudi nogometaš. Tomaž Kavčič je eden tistih, ki so orali ledino ob osamosvojitvi Slovenije od Jugoslavije, med letoma 1991 in 1993 je kot član Gorice in ljubljanske Svobode odigral 45 prvoligaških tekem, na katerih se je dvakrat vpisal tudi med strelce. Toda nogometna kariera novega slovenskega selektorja bi se lahko odvila tudi povsem drugače, danes 64-letnemu Kavčiču se je namreč v zlatih letih ljubljanskega nogometa ponudila priložnost, da bi si nadel dres - Olimpije!

"To, da nikdar nisem zaigral za Olimpijo, je bila povsem moja krivda. Takrat je bilo priti v Olimpijo veliko težje kot danes. Z Adrijanom Fegicem sva prišla na preizkušnjo v Ljubljano in prvi del prestala zelo dobro. Potem pa smo dobili tri dni prosto, pa sem si vzel teden dni, saj sva šla s prijateljem malo pogledat na morje. Najprej v Portorož, potem pa še Poreč. In tako se je bolj ali manj končala moja zgodba z Olimpijo," je iskreno priznal Kavčič, ki se danes pospešeno pripravlja na debi na klopi Slovenije. Tega bo dočakal čez teden dni, ko slovenske reprezentante čaka gostovanje v Celovcu pri Avstriji.

Članki iz rubrike