taja 2 Odkrito.si

Tekmovalka šova na Planet TV tik pred samomorom

Pes v avtomobilu Svet24.si

Kako rešiti ljubljenčka pred okrutno smrtjo?

meghan markle Svet24.si

Ne, Meghan Markle ne bodo pustili na miru. Znova ...

zvonka hocevar Svet24.si

Napačno je parkirala, zato jo skuša odpustiti

Selena Gomez Najstnica.si

Taylor Swift se je na odru pridružila Selena ...

lado bizovicar Njena.si

Lado Bizovičar šokiral mnoge

Kate Middleton Njena.si

Kate Middleton postala tarča posmeha?

nu
nu
5 12.02.2018 19:18:42

Oh, kako so zdaj smešne izjave Zahovića in Cretujevega zastopnika: Poglejte, kaj sta o prestopu v Maribor govorila nedolgo nazaj!

Grega Wernig
Alexandru Cretu bo postal novi nogometaš Maribora.

Dolgo se je vlekla saga, ki pa je naposled kot vse kaže le zaključena. Alexandru Cretu bo naposled le slekel zeleni dres Olimpije in oblekel tistega vijoličastega njihovih najhujših rivalov. Športni direktor Maribora Zlatko Zahović bo na koncu le prišel na svoj račun in bo svoje moštvo okrepil z romunskim defenzivnim vezistom, ki ga je lovil že od prejšnjega poletja! 

Da se bo Cretu morda preselil v Maribor smo sicer pisali že prejšnje poletje, ko je obstajala možnost nekakšnega obvoda preko nekega romunskega kluba, ki bi Cretuja kupil in ga takoj poslal v Ljudski vrt, a do uresničitve tega scenarija ni prišlo. O zanimanju Maribora za Romuna pa smo pisali tudi decembra, ko pa sta tako Zlatko Zahović kot Cretujev agent Zvonko Milojković zanikala kakršno koli možnost za prestop defenzivnega vezista k vijoličastim. Oh, kako smešno zdaj zvenijo vse te besede. 

"Naš bo, če bomo tako želeli, a tudi Viole so povedale svoje. In to bomo upoštevali," je pred dobrima dvema mesecema dejal Zahović. In dodal: "Vem, da smo marketinško najpomembnejši na področju nekdanje skupne države, edini smo igrali v ligi prvakov. In razumem, da vsak menedžer za svojega igralca želi zagotoviti čim višjo ceno, čim boljše izhodišče za takšne in drugačne pogovore, kar si prizadevajo doseči z domnevnim zanimanjem Maribora, ampak okrepitve že imamo in jih bomo tudi hitro predstavili."

Cretujev agent pa je takrat o morebitnem prestopu dejal. "Da bi šel Alexandru Cretu lahko v Maribor? Ne, kategorično zanikam! Ponovil bom besede, ki sem jih že izrekel za vaš časopis: Alex bo ostal v Ljubljani do konca pogodbe. Tam mu je lepo, tam uživa. Bled, Portorož in Benetke ima blizu ... Maribor nikakor ne pride v poštev. Kar zadeva besede Zlatka Zahovića, pa ... Tudi njega sprašujem, ali ima na telefonu aplikaciji viber oziroma whatsapp. In naj hkrati sporoči še, ali želi Cretujevo fotografijo v naravni ali pomanjšani velikosti. Jaz, Zvonko Milojković osebno, mu jo bom poslal. In to je tudi vse, kar lahko dobi."

Dva meseca kasneje je Cretu pristal v Mariboru ...

Članki iz rubrike