klemen boštjančič Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa...

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija portugalska ronaldo 3 Ekipa24.si

Jaaaa!!! Norišnica v Stožicah, Slovenija na ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

vinicius Ekipa24.si

Zvezdnik Reala in Brazilije se je zlomil pred ...

nu
nu
1 12.02.2018 18:36:08

RAZKRITJE: Poglejte presenetljivo (ne)dogajanje v slačilnici Reala ob polčasu lanskoletnega finala lige prvakov (video)

vsti
Vpogled v zakulisje finala lige prvakov oziroma v Realovo slačilnico.

Vas zanima kako je videti slačilnica madridskega Reala ob polčasu finala lige prvakov? Ni tu velikih besed, ni tu povišanih tonov, vse skupaj potek presenetljivo mirno, vsak je v nekem svojem svetu oziroma kokonu, vsaj če gre soditi po posnetku, ki ga je na družabnem omrežju facebook objavil Real.

Gre za posnetek dogajanja v slačilnici med polčasom lanskoletnega finala lige prvakov v Cardiffu, ko je Real s 4:1 premagal Juventus. Ob polčasu je bil sicer izid izenačen (1:1). Trener Zinedine Zidane je ob polčasu za 7 minut igralce pustil same. Besedo je v njegovi odsotnosti prevzel kapetan Sergio Ramos, ki se je slekel do golega, pri tem pa dejal: "Fantje, bolj čvrsto se moramo braniti. To je ključno. Kasneje bomo že napadli, toda moramo se dobro braniti. Ajde, ajde, nihče ni rekel, da bo lahko. Težko bo do konca in na to se moramo pripraviti."

Potem se je v slačilnico vrnil Zidane in mirno ter zbrano dal zadnja navodila. "Samo dve stvari. To je finale. Vem, da je tudi za njih to zelo težka tekma. Najpomembnejše je, da bomo agresivni v obrambi. Precej bolj agresivni, kar pa ne pomeni, da morate dobiti karton. Samo malce bolj agresivni, ko nimamo žoge... Ajde, samo mirno, imejte vseskozi v mislih, da se boste namučili, saj je to finale. Toda gol bo prišel," jim je med drugim dejal Zidane, potem pa so ob glasnem aplavzu stekli nazaj na zelenico in na zmenek z zgodovino.

Zidanove besede so se izkazale za preroške. Gol je res prišel, ne le eden, ampak kar trije. Casemiro, Ronaldo ter Asensio so v nadaljevanju zatresli mrežo stare dame in najbolj cenjena lovorika v klubskem nogometu je znova romala v Madrid.

Članki iz rubrike