Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

nu
nu

Zlatku Zahoviću uspel ODLIČEN POSEL: Olimpija s Cretujem ni zaslužila NIČ, Maribor jim ga je odpeljal za ...

alesfevzer.com

Olimpija s prodajo romunskega vezista ni zaslužila.

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Zlatko Zahović v Ljudski vrt pripeljal defenzivnega vezista Olimpije Alexandruja Cretuja. Kot prvi smo pred dvema mesecema že pisali o morebitnem odhodu romunskega vezista iz zmajevega gnezda v vijoličasti tabor, a decembra do prestopa ni prišlo. Tako kot ni do prestopa prišlo prejšnje poletje, čeprav so se že takrat pojavljale govorice o Cretujevem morebitnem prestopu v Maribor. Je pa do prestopa prišlo zdaj, torej tik pred iztekom prestopnega roka. 

Znane pa so tudi finančne podrobnosti posla. Maribor je Olimpiji za Cretuja, ki je imel pogodbo z Ljubljančani sklenjeno do leta 2020 plačal vsega 100 tisoč evrov odškodnine. To pomeni, da Ljubljančani z njim niso zaslužili niti centa! Olimpija je namreč za Cretuja januarja prejšnje leto romunskemu klubu CSM Poli Iasi plačala točno 100 tisoč evrov odškodnine. 

Težko bi rekli, da je Ljubljančanom uspel dober posel, kajti še pred malce več kot pol leta so romunski mediji pisali, da se za Cretuja zanima zagrebški Dinamo, ki naj bi bil pripravljen ponuditi celo 3 milijone evrov odškodnine. Verjetno je takrat šlo za precejšnjo novinarsko raco, vendarle pa smo vam že pred meseci v vpogled ponudili zelo zanimiv dokument, v katerem je Milan Mandarić Cretujevega zastopnika Zvonka Milojkovića pooblastil, da lahko Cretuju najde nov klub v tujini - pozor, v tujini! - ob plačilu 300 tisoč evrov odškodnine. Zdaj se je torej prvi mož zmajev zadovoljil s trikrat manjšo odškodnino in svojega nogometaša prodal najhujšemu rivalu ... 

Značke: olimpija , maribor , cretu