Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

ro
ro
6 06.01.2018 11:30:21

ZLATKO ZAHOVIĆ o RAZVPITEM primeru: Ozadja ne poznam, a nekaj VEM ZAGOTOVO. In ne vidim razloga, da ne bi bilo tako!

Drago Wernig - TAKA
Obetavni 19-letni vezist Zrinjskega še vedno ni podpisal pogodbe z Mariborom.

Zlatko Zahović je ob podpisu pogodbe s Kenanom Pirićem, ki se bo ekipi pridružil poleti, napovedal, da se bo iz Zrinjskega pod Kalvarijo preselil tudi Marijan Ćavar, toda vmes so se zadeve zapletle. Pomagalo ni niti spoznanje, da so Mariborčani vmes izboljšali prvotno ponudbo. Klubu si namenili 400 tisoč evrov odškodnine, igralcu letno plačo višjo od 100 tusoč evrov.

"Še vedno je status quo," pravi predstavnik za odnose z javnostmi pri Zrinjskem, Mario Pandža, ki je zanikal poročanje posameznih medijev v Bosni in Hercegovini, da je glavni igralec zgodbe kaznovan tako, da se je na začetku priprav moral pridružiti treningom mladinske ekipe. Tako naj bi ostalo do konca pogodbe, ki se mu izteče poleti leta 2019 oziroma naj bi lahko prej odšel le, če bo kakšen klub ponudil toliko, kot je Maribor. "Priprave se bodo začele 9. januarja," je pomenljivo pristavil piar tekmecev vijoličastih v poletnih kvalifikacijah za ligo prvakov.

In kaj pravi športni direktor vijoličastih? "Drži, da smo prvotno ponudbo izboljšali, sicer pa ne vidim nobenega razloga, da ne bi postal naš član. NK Maribor igra z odprtimi kartami. Vem, da si fant želi k nam, to vem, vse ostalo ni v naši moči. Čakamo, pripravljeni smo sesti za mizo, se pogovoriti in predstaviti naše stališče. Ne poznam ozadja, ampak res ne vidim nobenega razloga, da Marijan Ćavar ne bi pristopil k nam," se je odzval Zlatko Zahović.

Članki iz rubrike