Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 07.12.2017 08:44:29

Kakšna 'FACA' je ta MILEC: Branilec Maribora z BRILJANTNIM odgovorom svojemu kapetanu: Naj vam povem, kaj bom zahteval od njega!

alesfevzer.com
Marcos Tavares bi moral svojemu kolegu plačati vsaj kakšno pivo, dve.

Brazilski napadalec je namreč prav po zaslugi Martina Milca postal najboljši strelec v zgodovini slovenske prve lige, saj mu je svetlolasi branilec na tekmi z Gorico fantastično asistiral za 131. zadetek med slovensko elito. 

Marcos Tavares pa se lahko Milcu zahvali tudi za odlično podajo na tekmi s Sevillo, na kateri je zabil svoj prvi zadetek v skupinskem delu lige prvakov. Dve asistenci v štirih dneh torej. Mariborski kapetan je po tekmi z Andaluzijci s prešernim nasmeškom razložil, na kak način se bo zahvalil svojemu soigralcu. 

Branilca Maribora pa smo seveda povprašali, kaj bo zahteval od svojega kapetana, glede na to, da je bil prav Milec tisti, ki je neposredno vplival na to, da se je Tavares vpisal v zgodovino. "Slišal sem, da se mi je zahvaljeval v intervjujih, ampak pijače še vedno nisem dobil. Zdaj mi je dolžen že dve. (smeh) Ne, šalim se. Vesel sem zanj. Vso spoštovanje našemu kapetanu, legendi kluba. Rasel je s klubom, Maribor je rasel z njim. Res si zasluži veliko spoštovanje," je z nasmeškom na obrazu razložil Milec. 

Ko smo ga opomnili, da je Tavares dejal, da mu bo plačal vse klubske kazni, pa je v smehu dodal: "Tudi meni je rekel, da mi bo plačal kazni, ampak mu ne bo treba. Sem svoje dolžnosti pred kratkim poravnal."

Članki iz rubrike