mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
5 06.12.2017 20:12:29

Priznam, moj otrok je KURBIN SIN! Lionel Messi z neverjetnim razkritjem, ki je šokiralo (in še kaj) VES SVET! (video)

Profimedia
V intervjuju, ki ga je dal za argentinsko televizijo, je šel veliki zvezdnik v nekaterih izjavah zelo daleč.

Bolj odkrito kot kadarkoli je spregovoril predvsem o svojem zasebnem življenju, tudi o dveh sinovih. na dolgo in široko je govoril o starejšem, Thiagu, ki se menda premalo zanima za nogomet, tekme, rezultate, a je po besedah Lionela Messija sijajen fant. "Je zelo dober, je zelo prijazen. V tem pogledu je pravi fenomen," je v mikrofon povedal Messi in resnično šokiral, ko ga je novinar vprašal o mlajšem sinu, Mateu. 

"Mateo je povsem drugačen. Mateo je ... uf, grozen," se Messi ni mogel zadržati pri opisovanj fantka, ki svojim staršem očitno žre živce in pije kri. "Mateo je prava nadloga, priznam, je pravi kurbin sin," je Messija zaneslo celo zelo daleč, po mnenju nekaterih (ali kar mnogih) predaleč. Tega se je očitno zavedal tudi sam, a kar je bilo izrečeno, je bilo izrečeno. Posnetek, v katerem novinar ni mogel skriti smeha, se širi po vsem svetu.

Velja pa pojasniti določene zadeve. Predvsem to, da v špansko govorečih deželah 'hijo de puta' sicer je žaljivka, ki pomeni enako kot naš 'kurbin sin', vendar pa gre za izraz, ki je neprimerno bolj blag in je prej primerljiv z našim bedakom ali cepcem. Sploh v Južni Ameriki, kjer tako označevanje ni nič neobičajnega niti med prijatelji. No, malce neobičajno pa je vseeno za označevanje majhnega otroka, tako da Messijeva žena gotovo ne bo najbolj vesela.

A ker je prav mogoče, da zaradi nenavadnosti dogodka ne verjamete, da seje vse skupaj res zgodilo, vam spodaj ta del intervjuja ponujamo v posnetku. če ga ne vidite, kliknite na to povezavo.  

Značke: messi, thiago, mateo

Članki iz rubrike