rifelj 1 Odkrito.si

Gašper Rifelj zaključil plesno zgodbo

melania donald trump, vladimir putin Svet24.si

VIDEO: Neprecenljiv izraz na Melaniinem obrazu ob ...

pravljična ženska, voda Petisvet

Ponovite to besedo 100 krat dnevno in glejte, kaj ...

profimedia-0377285224 Svet24.si

Zaposleni delajo le štiri dni, plačani pa so za ...

sasa lešnjek Svet24.si

FOTO: Ambiciozna zvezda Briljantine ljubi osem let...

Isaac Palma in žena Patricija Njena.si

Žena Isaaca Palme presenetila s čudovito novico

meghan markle, princ harry Njena.si

Ste vedeli, koliko Meghan Markle zapravi za svoja ...

nu
nu
27 06.12.2017 19:44:23

MARIBOR BO VEDNO VEČJI OD OLIMPIJE! Zlatko Zahović s TOLE RAZLAGO, ki bo zagotovo DVIGNILA zelo veliko PRAHU!

Grega Wernig
Ni treba brati posebej med vrsticami, da bi razumeli, kaj je hotel povedati.

Da bo Maribor vedno večji od Olimpije. To je sporočilo Zlatka Zahovića v intervjuju za Val 202 (celotnega lahko poslušate na tej povezavi), četudi teh besed ni izrekel točno tako. Ni pa jih prav dosti drugače; kot rečeno, ni treba brati ali poslušati posebej med vrsticami, teorija je zelo jasna in glasna. Sporočilo prav tako. Ob tem pa ste lahko prepričani, da oboje povzroča pravi vihar tako med Mariborčani kot med Ljubljančani.

"Seveda ne bomo vedno na tekmovalnem vrhu, pridejo vzponi in padci, to je nogomet. A izidi se lahko spreminjajo, toda institucija ostane institucija. In Maribor bo vedno največja institucija v Sloveniji," je bil v pogovoru za Val 202 zelo jasen Zahović in je poslal povsem nedvoumno sporočilo vsem v prestolnico. Pravzaprav bolj nedvoumno ne bi moglo biti, kajti beseda vedno je tako zelo močna, da jo je težko premagati s čimerkoli.

Ob tem pa je Zahović tudi dodatno dvignil svoj Maribor ob vprašanju, ali se bo težje vrniti v ligo prvakov z novim, bolj zapletenim, bolj zaprtim sistemom kvalifikacij. "Vem, da bo prihodnje leto težje priti v ligo prvakov, a smo se tudi s tem sposobno spoprijeti. Dolgo časa se že ubadam z mislijo, kje so meje tega kluba, kje je limit Maribora. Ne vidim ga, ta klub je zmožen vsega, ker ima preveč znanja, preveč pripadnosti," je zagotovil.   

Članki iz rubrike