Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2017 16:15:01
Deli članek:

Triglav v prvo ligo tudi z novim generalnim pokroviteljem

Matija Metelko

Nogometaši Triglava se v prvo ligo, ki se bo začela čez dober teden, vračajo tudi z novim generalnim pokroviteljem. To je postalo podjetje Domplan iz Kranja, ki že vrsto let sodeluje s klubom, so sporočili iz edinega gorenjskega prvoligaša.

"Bistvo zgodbe je v tem, da podjetje Domplan z NK Triglav Kranj sodeluje vse od leta 2009 in mu je ob strani stal tudi v težkih časih, ko je med drugim izpadel iz prve lige. Ob ponovnem vzponu je na vrsto prišla tudi nadgradnja sodelovanja, Domplan je iz glavnega zrasel v generalnega pokrovitelja. Domplan je vselej pomagal nam, zdaj pa je klub iskal možnost, da zaupanje poskuša vrniti. To nam bo uspelo s tem, ko bodo naši nogometaši uspešno igrali z napisom Domplan na prsih," je ob podpisu pogodbe dejal predsednik kluba Beno Fekonja.

"Domplan je močno vpet v lokalno okolje, poslujemo seveda tudi širše, vendar pa najpomembnejše dejavnosti so vseeno vezane na Kranj in na Gorenjsko. Zdi se nam prav, da del poslovnega uspeha vrnemo v okolje in NK Triglav Kranj se nam zdi idealen za tovrstno partnerstvo. Da je to prava izbira, kažejo rezultati članske ekipe in mladinskih selekcij, a to še zdaleč ni vse. Zelo veliko nam pomeni baza več 100 otrok, ki se ukvarjajo s športom in menimo, da je to pomembno poslanstvo tega kluba," pa je sodelovanje razložila direktorica Domplana Vera Zevnik.