Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2017 13:26:31
Deli članek:

Zakaj Verrattija ne bo v Barcelono: Veste, kaj mi je Al-Khelaifi dejal? Če bi ga prodal, bi ga ...

Italijanski vezist je želel na vsak način prestopiti k Barceloni, a do tega prestopa očitno ne bo prišlo.

PSG še zmeraj trmasto vztraja, da odlični italijanski vezist Marco Verratti ni na voljo nobenemu klubu. Barcelona je bogatim Parižanom ponujala sanjskih 100 milijonov evrov, a tudi takšen kup denarja vodstva francoskega podprvaka ni premamil.

Zdaj pa se je končno oglasil nogometašev zastopnik, ki je razkril, kaj se skriva v ozadju. Donato Di Campli je sprva okrcal PSG, saj naj bi si ta želel biti evropski velikan, hkrati pa v tej smeri ni naredil nobenega večjega koraka.

"Zavrniti 100 milijonov evrov za Verrattija je stvar ponosa in ne denarja. Veste, kaj mi je Nasser Al-Khelaifi dejal? Rekel je, da imamo veljavno pogodbo do 2021 in da ga ne bodo nikoli prodali. Okoli njega naj bi gradili moštvo," je sprva pojasnil Di Campli, nato pa spregovoril tudi o pritiskih, ki naj bi jih bil vplivni predsednik kluba deležen. "Če bi ga Al-Khelaifi prodal, bi ostal brez službe, v Dohi pa mu tega nikoli ne bi odpustili. Verratti je ujetnik emirja."

Morda pa vse ni še čisto izgubljeno, saj naj bi se Di Campli, Al-Khelaifi in športni direktor PSG-ja Antero Henrique v kratkem sestali. Tema pogovorov pa skrbno varovana skrivnost.