kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 30.01.2017 13:33:47

Maribor v Turčijo, Milanič o tem, na kaj se bo moral privaditi Bajde (foto)

Drago Wernig - TAKA
Trinajstkratni slovenski prvaki so zapustili štajersko prestolnico.

Mariborčani so zapustili Ljudski vrt in se odpravili v Belek, kjer bodo opravili osrednji del priprav, Darko Milanič bo imel v tradicionalni turški bazi do 12. februarja na voljo 31 igralcev.

2maribor dw
Drago Wernig - TAKA
Na njegovem seznamu so Handanović, Obradović, Cotman, Irgolič, Rajčević, Šuler, Defendi, Šme, Uskoković, Viler, Palčič, Hodžić, Mertelj, Kabha, Vrhovec, Vujčić, Bohar, Sallalich, Vršič, Hotić, Pihler, Ogrinec, Ahmedi, Moravac, Bajde, Tavares, Novaković, Zahović, Sunny, Štor in Celar.

1maribor dw
Drago Wernig - TAKA
"Zaradi umetne trave je bilo ob vseh ostalih zahtevah glede igre v zadnjem tednu najbolj pomembno spoznanje, da ‘preživimo’. Da ne bi nastali zapleti s kakšnimi poškodbami. Fantje so tudi v tem obdobju trenirali zelo zavzeto in imeli ustrezen pristop tudi na sobotni tekmi. Igrali smo za ta čas proti primernim nasprotnikom, v Turčiji pa nas čakajo bistveno zahtevnejši. Veselim se dogajanju, ki sledi. Tekmam na visoki ravni proti ekipam različnih slogov, z večjo hitrosti v igri, ko se bo treba dobro odzvati na določene situacije. Pri tem pa verjamem, da bomo imeli boljše pogoje kot doma," je pred potjo dejal Darko Milanič.

3maribor dw
Drago Wernig - TAKA

V teh dneh je kakopak v središču pozornosti vrnitev Gregorja Bajdeta. "Opravil je teste in potrdil, da je prišel v dobrem stanju, saj je bil v Italiji ves čas v nogometnem pogonu brez premora. Menim, da ne bo imel težav pri vključevanju v naš ritem. Okolje dobro pozna, vmes pa smo spremenili taktične zadeve v obrambi in napadu, tako da se bo moral privaditi predvsem na te drugačne zahteve," pravi primorski strokovnjak na klopi trinajstkratnih prvakov.

Članki iz rubrike