Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
30.01.2017 12:05:25
Deli članek:

Nespoštljivi Dybala: Otročje ignoriral trenerja (video)

Reuters

Juventus ima kljub odigrani tekmi manj na vrhu lestvice serie A štiri točke prednosti pred najbližjim zasledovalcem Romo.

Vendar pa se zdi, da v ekipi ni vse tako, kot bi moralo biti. To je bilo dobro videti na včerajšnjem gostovanju pri Sassuolu, ko so črno-beli z zadetkoma Gonzala Higuaina in Samija Khedire brez večjih težav slavili z 2:0.

Čeprav so imeli srečanje pod nadzorom, se je trener Massimiliano Allegri za prvo menjavo odločil šele v 77. minuti. V igro je poslal Marka Pjaco, mesto na zelenici pa mu je prepustil Paulo Dybala.

Vse lepo in prav, a ni bilo povsem tako. Argentinski zvezdnik, za katerega se zanima kar nekaj klubov, niti malo ni bil zadovoljen, ker je moral z igrišča pred zadnjim sodnikovim žvižgom, kar je tudi nazorno pokazal. Ob odhodu z zelenice se je rokoval s Pjaco, ko mu je roko ponudil trener Allegri, pa ga je povsem ignoriral. Očitno se je umaknil trenerjevi iztegnjeni roki ter jezno in brez kančka spoštovanja odkorakal mimo njega.

Reuters
Njegov odziv na zamenjavo bi lahko označili za otročji in bi moral biti kaznovan. To bodo zagotovo uredili znotraj kluba, medtem ko so mu navijači zamerili tako obnašanje, pa je trener Allegri na to temo po srečanju mirno in v spravljivem tonu dejal: "Dybala je bil jezen, ker sem ga zamenjal? To je normalno, igralec, ki gre predčasno z igrišča, mora biti jezen. Dybala je odigral zelo dobro tekmo." s temi besedami je izkušeni strokovnjak skušal umiriti žogo.