Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
ro
ro
12.11.2016 08:40:37
Deli članek:

Kapetan o aktualnem trenutku Kopra in še čem: To so neresnice, to so neumnosti

Grega Wernig

Neizpodbitno dejstvo je, da je koprski prvoligaš v postopku prisilne poravnave, toda igralci še naprej zagotavljajo, da to na stanje duha v slačilnici nima bistvenega vpliva. Kapetan poudarja, da so izplačila redna in da tudi delovni ritem poteka po predvidenem programu, hkrati se je odzval na namigovanja, da naj v preteklem obdobju ne bi želel igrati.

Koprčani so kar nekaj zaporednih preizkušenj odigrali v oslabljeni zasedbi. V zdesetkani. Trener Igor Pamić je imel obilo težav s sestavo obrambne vrste, saj ni mogel računati na niti enega pravega branilca, Toni Datković, Šime Gregov in Jefthon so na stranskem tiru. Poročali smo o tem, da okrevajo po poškodbah, a medtem so se pojavile govorice, da je resnica morda nekoliko drugačna. In da naj številne odsotnosti ne bi bile povezane z zdravniško oskrbo, temveč z nezadovoljstvom, ker naj klub ne bi izpolnjeval pogodbenih obveznosti. Glede na vse, kar se v koprskem prvoligašu in okrog njega dogaja v zadnjem času, to roko na srce niti ne bi bilo pretirano presenečenje.

Med igralci, ki ga v kadru ni že nekaj časa, je tudi kapetan moštva. "Kaj pravite, da se govori in piše? Da nisem želel igrati? Ah, dajte no. To nikakor ne drži. Gre za neresnice, tovrstna namigovanja so velika neumnost," je Toni Datković malce povzdignil glas. "Bil sem poškodovan, medtem sem 14 dni preživel na rehabilitaciji v Beogradu. To je edina resnica. Pred tednom dni sem se vrnil in vadil po prilagojenem programu, v ponedeljek se bom pridružil treningom s soigralci," pravi 23-letni branilec z otoka Pag.

Sodeč po informacijah, ki v zadnjem času prihajajo z Obale in ob katerih se zdi usoda kluba najmanj dokaj negotova, še več pa je tistih, ki razmišljajo o črnem scenariju, bi lahko sklepali, da so razmere na Bonifiki kaotične. Kaj pravi kapetan?


CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI IZDAJI TISKANE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!