Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
dm
dm
12.11.2016 08:14:35
Deli članek:

Bomba iz Francije: Berić pred sanjskim prestopom?

vszi

Zimski prestopni rok je še precej oddaljen, vendar nogometni klubi že na veliko sestavljajo imena potencialnih okrepitev, ki bi jih želeli v svoje gnezdo zvabiti že januarja. In včeraj nam je uspeloizvedeti, da se obeta prava prestopna bomba, v katero je vpleten Robert Berić, ki je pred življenjskim prestopom.

Deževni dan v slovenski prestolnici je na okno naše redakcije zvabil ptičico, ki nam je v zameno za varno zavetje pred dežnimi kapljami zaupala izredno zanimivo informacijo – Robert Berić bo že januarja zapustil Saint-Etienne in se preselil k enemu izmed evropskih velikanov. No, priznamo. Ni bila ptičica tista, ki nam je zaupala to informacijo, temveč je le-ta na naša ušesa prišla iz zelo zanesljivega vira. Seveda smo želeli več. Želeli smo podrobnosti. Želeli smo izvedeti ime kluba. Če že ne imena, pa vsaj ligo, v katero naj bi trenutno poškodovani slovenski reprezentančni napadalec odšel. A ker je vir vztrajal, da naj trenutno ostane le pri tem, da gre za evropskega velikana, smo se odločili, da vse skupaj preverimo še pri nogometaševem agentu Amirju Ružniću. "Res je, obstaja zelo ugleden evropski klub, ki je pokazal veliko zanimanje za Roberta Berića," je naše informacije potrdil tudi najbolj izpostavljeni slovenski nogometni agent.

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE SAMO V DANAŠNJI IZDAJI TISKANE EKIPE SN, KI SI JO LAHKO ZAGOTOVITE TUDI NA SPLETNI STRANI TRAFIKA24.SI!