profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

Hyalomma-marginatum_H Svet24.si

Eksotični orjaški klop osvaja alpske dežele in ...

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

najstniki Njena.si

Še pred polnoletnostjo več deset spolnih ...

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 12.10.2016 13:47:37

Zlatko Zahović pred derbijem zbodel Olimpijo

Kadar se oglasi športni direktor vijoličastih, zmeraj sproži številne polemike. In nič drugače ni niti tokrat, ko je Zlatko Zahović pred drugim večnim derbijem sezone zbodel Olimpijo.

Najboljši strelec v zgodovini slovenske reprezentance se je v zadnjih mesecih oddaljil od nastopanja v medijih, pravzaprav njegovega intervjuja nismo zasledili že celo večnost. 

Oglasi se le pred kakšno pomembno tekmo, pa še to samo na uradni spletni strani kluba. In ker je pred vrati drugi večni derbi v sezoni, je Zlatko Zahović spregovoril nekaj besed, pri čemer ni mogel iz svoje kože in je malce zbodel velikega rivala.

"Maribor je Maribor. Velike tekme sodijo k velikim klubom in teh smo v zadnjem desetletju odigrali precej več kot naš nasprotnik, tako da je izkupiček temu primeren," je na vprašanje o odličnem izkupičku Maribora na Stožicah, kjer je šestkrat zmagal, šestkrat remiziral in samo dvakrat izgubil začel Zahović. 



"Toda v soboto je nova zgodba, v katero želimo samozavestni, a ne vzvišeni. Olimpija ima odlično ekipo, ozračje v Stožicah je tudi z njihove strani odlično. Naši tekmeci prav tako pričakujejo derbi po uspešni seriji in si zaslužijo dolžno spoštovanje. Toda to ne spreminja naših načrtov. Na igrišče moramo samozavestni in se ves čas zavedati, kdo smo mi. Kajti mi smo Maribor," je nadaljeval športni direktor vijoličastih. 

" Naša ekipa zmore veliko. Spremljanje treningov je v veliko zadovoljstvo. Toliko kvalitete in mladostne energije, toliko ambicioznosti pomešane z izkušnjami že dolgo nismo imeli. Na treningih fantje izražajo neverjetno kvaliteto. Če bodo le delček tega prenesli v sobotno tekmo, dober rezultat ni vprašljiv. Gremo po zmago!" je Zahović zaključil v izjemno samozavestnem slogu. 

Celoten pogovor z Zahovićem si lahko preberete tukaj

Članki iz rubrike